Giftcards

Op zoek naar een uniek cadeau? Maak iemand blij met de So Clever giftcard! Voor iedere ruimte in huis heeft So Clever een ruim assortiment aan organizers. Denk aan opbergers voor in je keuken, kledingkast, hal of badkamer. Let's get organized!

 

Informatie

Maak iemand blij met de So Clever giftcard! De cadeaubon van So Clever is een perfect cadeau voor de echte organize-fan, of voor de chaoot die zijn of haar huis graag beter op orde wilt hebben. Een giftcard van dé opbergshop So Clever is een goed idee als je keuzestress hebt! Weet je niet wat je aan je vriend(in), tante of collega moet geven? Een So Clever cadeaubon waarmee ze opbergers voor in huis kunnen uitzoeken zal gegarandeerd in de smaak vallen. Leuk voor een verjaardag, maar bijvoorbeeld ook ideaal voor een housewarming! ergshop So Clever werkt gemakkelijk. 

Voorwaarde

· De So Clever giftcard is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.
· De waarde van de So Clever giftcard hoeft niet in  én keer te worden uitgegeven. Een resterend bedrag kan gebruikt worden bij een volgende bestelling.
· De So Clever giftcard wordt geleverd inclusief kaart met ruimte voor persoonlijke boodschap en een envelop.
· De So Clever giftcard kan alleen online worden uitgegeven op www.soclever.nl. 
· De So Clever giftcard kan niet worden geretourneerd.


Je kunt de giftcard bestellen via onze website en de gewenste waarde uitkiezen. De giftcard wordt dan bij je thuis geleverd in een mooie kaart met envelop. In de kaart kun je ook een persoonlijke boodschap kwijt. De ontvanger kan de cadeaukaart online inwisselen op de webshop van So Clever. Om de giftcard in te wisselen, kan de ontvanger kiezen voor de 'cadeaubon' betaalmethode in de winkelwagen, nadat de gewenste opbergers zijn uitgekozen.

Dit heb je eerder bekeken