Professional organizer - plan een intake!

Met de opruim- en stylingservice van So Clever breng je expertise in huis voor het slim en mooi inrichten van je keuken, slaapkamer, zolder en iedere andere ruimte in huis. Met een keuze uit verschillende professional organizers, met ieder hun eigen expertises, brengen we overzicht, rust en een systeem aan in jouw woning. Mocht je specifiek op zoek zijn naar iemand die je als huishoudcoach ondersteunt, ook hiervoor hebben we experts in huis!

Samen bespreek je jouw wensen en wordt een nauwkeurig plan gemaakt. Je bespreekt welke spullen je wilt behouden, welke weg of gedoneerd kunnen worden, en indien wenselijk met welke materialen je graag wilt dat er wordt opgeborgen. Door de ruimtes praktisch te (her)inrichten ontstaat een woning zonder stress, maar met een opbergsysteem speciaal afgestemd op jouw lifestyle.

Hoe het werkt

1

Klik op jouw provincie en kies een professional organizer waar je voorkeur naar uitgaat én welke qua specialisatie aansluit bij jouw wensen.

2

Vul het contactformulier in en er wordt binnen 48-uur telefonisch contact met je opgenomen om de aanvraag te bespreken. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

3

Ben je enthousiast? Dan plan je tijdens de telefonische intake een afspraak in voor een eerste kosteloze consult bij jou thuis. Er wordt samen een plan gemaakt en een offerte opgesteld.

4

Wij doen het werk en jij kunt genieten van het eindresultaat! Een stijlvol opbergsysteem voor de lange termijn in de door jou gekozen ruimte(s)!

Iedere professional organizer heeft geheimhoudingsplicht. Alles wat je bespreekt, wat de professional organizer hoort en ziet is vertrouwelijk. Meer aanvullende informatie of vragen? Mail [email protected] of bel +31(0)85 048 37 57

Graag gebruik maken van de diensten van een professional organizer? Vul het contactformulier in en we nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op.

Woon je in België? Mail ons via [email protected] en we koppelen je aan de juiste professional organizer.

Contact formulier

Verstuur
Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en de ingevulde gegevens zijn vertrouwelijk