Foliehouders

Fraaie foliehouders voor overzichtelijke kastjes

Berg je folie op in een foliehouder. Aluminiumfolie, vershoudfolie en bakpapier nemen al snel een groot gedeelte van je keukenkastje of -lade in beslag. Je kunt ervoor kiezen om je folies buiten je keukenkastje te bewaren, bijvoorbeeld met een rollenhouder voor keuken. Wil je je folies toch in je kastje bewaren? Dan raden wij je aan om een ruimte- en moeitebesparende foliehouder te gebruiken. Folie is natuurlijk niet het enige wat je kunt opruimen in de keuken. So Clever heeft heel veel mooie opbergproducten voor het ordenen van je keukenkastje en de rest van je keuken

Het gemak van een foliehouder

Met een foliehouder scheur je de folie nooit meer scheef af. De kartonnen verpakking van folies is vaak niet sterk genoeg om naar behoren folie af te rollen en te scheuren. De zwarte foliehouder van Yamazaki houdt jouw folies netjes bij elkaar en is makkelijk in gebruik. Hoe berg je aluminiumfolie op? Je plaatst de folie in de houder, je klikt de houder dicht en rolt de folie makkelijk af. Bij de gewenste lengte scheur je de folie zonder problemen netjes af. Omdat de houder magnetisch is kun je hem makkelijk aan je koelkast hangen wanneer je hem niet gebruikt. Wil je meerdere folies in een houder kwijt? Kijk dan eens naar het foliehouder deurrekje van Tomado en Metaltex. Deze foliehouder hang je eenvoudig aan de deur van je keukenkast en heeft plek voor drie rollen. Zo heb jij een vershoudfolie houder, een aluminiumfolie houder en een huishoudfolie houder in één. 

Organizer voor folies en doosjes

Je kunt er ook voor kiezen om de folie niet los in een foliehouder te leggen, maar met verpakking en al in een rekje op te bergen. Zo heb je al jouw folies overzichtelijk bij elkaar in één organizer. Dat scheelt flink wat zoekwerk en frustratie. De keuken organizer voor vershoudfolie van YouCopia heeft plek voor maar liefst acht folies of verpakkingen. De houder heeft verstelbare verdeelschotten, waardoor je ook de dikkere doosjes kwijt kunt. Een andere opbergoplossing voor het opruimen van je folies is het multifunctionele keukenrek van Yamazaki. Je hangt het rek aan een plank of kastje, daarna kun je er folies in leggen en kopjes aan hangen. Een echte keuken organizer dus!