Sieraden lade organizers

De perfecte sieraden lade organizer vinden

Bij So Clever hebben we een groot aanbod aan diverse ladebakjes. Dit zijn vooral bakjes voor in de keuken en de badkamer. Maar natuurlijk hebben we ook gedacht aan iedereen die sieraden graag zouden willen opbergen in een lade. Want je kunt je kostbare sieradencollectie niet zomaar los in een lade gooien en daarom hebben we een speciale sieraden lade organizers. Maar hoe vind je nou die perfecte sieraden organizervoor in jouw lade?

Dat leggen we natuurlijk maar al te graag uit. Het fijne aan een sieraden lade organizer is dat je deze volledig zelf kunt samenstellen. Je begint met het opmeten van de lade naar keuze en kijkt dan bij ons op de website naar de afmetingen van je favoriete sieraden lade organizer. Past het? Combineer dan raak, want er zijn honderden mogelijkheden met een lade inzet voor sieraden.

Een eigen sieraden lade maken met losse ladebakjes

Deze sieraden lade organizer met sorteervakken van iDesign zijn transparant. Je hebt de keuze uit drie, vier of zelfs zeven vakken. En omdat je ze dus kunt combineren kun je zoveel sorteervakken creëeren als jij nodig hebt. Maar met deze stapelbare bakjes kun je zelfs in een diepe lade alle ruimte goed benutten.  Het fijne aan deze sieraden organizers voor in lades is dat je naast sieraden zelfs ook wat kleine haaraccessoires en verzorgingsproducten erin kunt opbergen. Dan heb je echt alles bij de hand om je nog mooier te maken!

Luxe lade inzet voor sieraden

Wil je één luxe sieraden lade in je slaapkamer hebben dan moet je gaan voor deze ontzettend mooie lade inzet voor sieraden van Stackers. Deze sieraden lade organizer kun je uitschuiven en zo gemakkelijk naar jouw lade aanpassen. De opberger heeft speciale vakjes voor je ringen, oorbellen en zelfs kettingen kun je hierin tentoonstellen. En door de velvet binnenkant blijven je sieraden mooi op de plek liggen.

Sieraden lade organizer en andere sieraden opbergers

Is jouw vraag ‘waarmee berg ik mijn sieraden op in een lade’ beantwoord, maar heb je nu nog de vraag hoe je sieraden op je nachtkastje kunt opbergen, dan hebben we ook prachtige juwelendozen, kleine sieradenschaaltjes en handige rekjes voor kettingen en armbanden. Want bij So Clever verkopen we vele organizers en is er voor iedereen wat wils. Wil je nou eerst nog inspiratie opdoen voordat je tot kopen overgaat, lees dan eens rustig onze blogs en/of opbergtips door. En wil je een van onze organizers in gebruik zien, dan kun je de foto’s van onze leuke clever costumers bekijken.