Zeepdispenser douche

Zeepdispenser douche gebruiken

Zorg dat je badkamer binnen no-time netjes oogt! Met een ruim aanbod aan geweldige, innovatieve merken is er altijd een passende opberger van topkwaliteit. Bekijk ook de andere accessoires voor je douche of bad. Een handige toevoeging aan jouw badkamer is een zeepdispenser douche. Lees hier alles over de zeepdispensers.

Hoe werkt een zeepdispenser?

Een zeepdispenser douche werkt doorgaans door middel van een zuigerpomp, waarbij de vloeibare zeep wordt opgepompt in de juiste hoeveelheid. Een douche zeepdispenser kan opgehangen worden op een handige en gewenste plek bij de douche. De zeepdispenser kan gevuld worden met een gewenste vloeibaar product.

Duurzame zeepdispenser

Door een shampoo dispenser douche aan te schaffen heb je niet alleen een geweldige opberger, maar maak je ook nog eens een duurzame keuze. Ik hoor je denken: ‘Waarom?’. Dat is omdat een zeepdispenser douche altijd de juiste hoeveelheid zeep, conditioner of shampoo afgeeft. Zo gebruik je dus nooit te veel en gaat je gebruikelijke fles langer mee. Handig en duurzaam.

Beschikbare zeepdispensers douche

We hebben een ruim aanbod aan zeepdispensers beschikbaar in onze webshop. Bekijk de verschillende soorten zeepdispensers voor in de badkamer:

Transparante zeepdispenser

Deze moderne zeepdispenser is zelf te vullen met je favoriete zeep of handgel. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en chroom. Door het transparante design kun je goed zien wanneer je zeep bijgevuld moet worden. Naast zeep kun je er ook desinfectiegel in stoppen of je gebruikt de organizer als shampoo dispenser in de douche. Deze dispenser is van het merk Wenko.

Dichte zeepdispenser douche

Deze zeeppomp van Wenko is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Vul de zeeppomp houder voor aan de muur met je favoriet zeep, desinfecterende handgel of zelfs shampoo. Hang er twee naast elkaar voor het bewaren van douchegel en shampoo op dezelfde, nette manier. Ideaal en altijd binnen handbereik wanneer je onder de douche staat.

Zeepdispenser douche kopen

Wil je naast een praktische zeepdispenser douche, nog meer opbergers kopen voor in huis? So Clever heeft een ruim aanbod aan producten van de beste kwaliteit. Als dé opberg expert van Nederland hebben we alle merken van topkwaliteit voor je geselecteerd. Laat je inspireren op de Shop the look pagina of bekijk onze innovatieve blog!