Samenwerkingen

Heb jij grote affiniteit met opbergen en organizen en heb je interesse om met ons samen te werken? So Clever gaat graag een samenwerking aan als wij een goede match zien.

Bloggers en influencers

We werken graag samen met inspirerende bloggers en influencers die toffe content willen maken met onze producten. We zijn daarom ook altijd op zoek naar experts op het gebied van lifestyle, interieur, food, of andere categorieën die goed aansluiten bij ons concept. Ben jij een enthousiaste blogger of influencer en zou je graag met ons willen samenwerken? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met daarin je gegevens, links naar social kanalen, eventuele website plus je ideeën over een eventuele samenwerking. Indien we een goede match zien en interesse hebben, komen wij er snel bij je op terug!

Professional organizers

Ben jij een professional organizer van beroep? Dan horen we graag van je! We bieden professional organizers graag de mogelijkheid om bij ons in te kopen voor een gereduceerd tarief. Stuur ons een mailtje via [email protected] met daarin je gegevens, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor samenwerkingen waarbij je een ambassadeur voor So Clever wordt. De aanmeldingen hiervoor zijn op het moment gesloten. We zullen het op deze pagina en op onze socials vermelden zodra de aanmeldingen weer zijn geopend!

 

Producten en merken

We zijn bij So Clever altijd op zoek naar mooie, nieuwe opberg producten of merken die goed in ons assortiment passen. Heb je een merk of product dat perfect bij ons concept past en zou je dit graag in onze webshop willen terugzien? Stuur ons dan een mailtje via [email protected] met daarin je gegevens en bij interesse nemen we contact met je op.