Giftcards & cadeausets

Op zoek naar een uniek cadeau? Maak iemand blij met een So Clever giftcard of giftcard cadeauset! Heb je al een giftcard en wil je je saldo controleren, dit kan onder in deze pagina.Een cadeau vinden dat echt bijzonder is en tegelijkertijd praktisch kan soms een uitdaging zijn. Daarom biedt So Clever de perfecte oplossing: De So Clever cadeaubon! Met onze giftcards kan je iemand verrassen met een cadeau waar ze echt iets aan hebben. Iemand extra verwennen doe je met onze So Clever giftcard cadeausets. Hiermee geef je niet alleen de giftcard, maar ook een leuke bijpassende organizer. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, housewarming of de feestdagen is, een giftcard van So Clever is altijd een schot in de roos.

 

Giftcards 

Het geven van een giftcard maakt het winkelen bij So Clever makkelijker dan ooit. De ontvanger kan namelijk zelf zijn of haar favoriete organizer kiezen uit ons uitgebreide assortiment. Of het nu gaat om opbergoplossingen voor de keuken, de kledingkast, de hal of badkamer, met een giftcard van So Clever blijft iedereen georganiseerd. Wat is er leuker dan het cadeau van de vrije keuze? Daarnaast begrijpen we dat ieder budget anders is. Daarom bieden we giftcards aan in maar liefst zes verschillende bedragen: 25 euro, 35 euro, 50 euro, 75 euro, 100 euro of 150 euro. Of je nu kiest voor een kleinere attentie of juist een groter gebaar wilt maken, met een So Clever cadeaubon geef je altijd de mogelijkheid om elke ruimte in huis georganiseerd te houden.

Giftcard cadeausets

Je hebt de keuze uit 2 verschillende cadeausets. Elke cadeauset wordt feestelijk ingepakt, waardoor je het meteen cadeau kan geven.

Set 1: Set 1 bestaat uit een giftcard in combinatie met een 3-delige set So Clever Voorraadbussen (S/M/L). Zo kan de gelukkige ontvanger direct beginnen met het opbergen van voedsel op een georganiseerde manier.

Set 2: Met Set 2 krijgt de ontvanger een giftcard én een handig So Clever Draaiplateau met uitneembare bakjes. Ideaal voor het organiseren van kleine items in de keuken of badkamer.


So Clever giftcard besteden

Het bestellen van een So Clever giftcard is heel eenvoudig. Ga gewoon naar onze website en kies de gewenste waarde van de giftcard. In de kaart kun je een persoonlijke boodschap schrijven om de ontvanger te verrassen. Een cadeaukaart van So Clever is immers niet alleen een handig cadeau, maar ook een originele en persoonlijke verrassing. Vervolgens wordt de giftcard bij je thuis geleverd in een mooie kaart met bijpassende envelop.

De ontvanger kan de cadeaubon heel gemakkelijk inwisselen op de webshop van So Clever. In de winkelwagen kan de ontvanger eenvoudig de 'cadeaubon' betaalmethode kiezen voordat de gewenste opbergers worden afgerekend.

Voorwaarden

  • De So Clever giftcard is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.
  • De waarde van de So Clever giftcard hoeft niet in één keer te worden uitgegeven. Een resterend bedrag kan gebruikt worden bij een volgende bestelling.
  • De So Clever giftcard kan alleen online worden uitgegeven op www.soclever.nl.
  • De So Clever giftcard kan niet worden geretourneerd.