Design Ideas - OP=OP korting

Design Ideas werd opgericht toen broer Andy en zus Alice in 1983 samen studeerden. Hun idee? Een draadmand ontwikkelen om toiletartikelen van de slaapkamer naar de badkamer in de slaapzalen te dragen. Het alternatieve product uit die tijd was namelijk een niet leeglopende plastic verfemmer. Ze namen de slogan ‘Geen vuile slop meer!’ aan en verkochten vele manden uit de kofferbak van hun auto.

Design Ideas: alledaagse ontwerpen

Inmiddels verkoopt Design Ideas meer dan een draadmand voor de badkamer of het toileten kun je ook voor de keuken, het kantoor en zelfs voor decoratie bij dit merk terecht. De ontwerpers bij Design Ideas baseren hun ontwerpen op alledaagse voorwerpen, iets wat al voor meer dan 25 jaar een succesformule is.

(Winkel)mandjes van draadstaal

Ondanks dat Design Ideas veel tijd en energie besteed aan het zoeken naar nieuwe vormen, methoden en materialen, is het originele draadmandje gewoon gebleven. Het metalen mandje met handgreep in de kleur wit of zwart kan nog altijd voor toiletrollen gebruikt worden op het toilet of in de badkamer, maar ook als duurzaam boodschappenmandje. Maar er is meer. In de MeshWorks® collectie gebruikt Design Ideas draadstaal voor al hun organizers. Van multifunctionele metalen manden met handvat tot aan schoenenrekken met een stapelbare functie.

Klassieke kantoorartikelen in een modern jasje

Heb jij een bureau of kantoor om te organiseren, dan ben je ook bij Design Ideas aan het goede adres. Berg al je schrijfwaren, paperclips, magneetjes en scharen op in deladebakjes. Al kan dit ook in het pennenbakje. Maar ook de klassieke kantoorartikelen kun je krijgen bij Design Ideas. Denk aan een brievenhouder, hangmappenbox, tijdschriftencassette en visitekaartje houder. En dat allemaal in een modern jasje gestoken natuurlijk!

Keuken organizers

Maar ook voor je keuken, kun je spulletjes scoren. Een blikjes dispenser waarin een nieuw en vers blikje drinken automatisch naar de opening komt rollen. Of een keukenkast rekje met 3 niveaus om kruidenpotjes trapsgewijs op te sorteren. En natuurlijk kan een fijne, multifunctionele metalen mand met open voorzijde niet missen in het assortiment.

Duurzame collectie van Design Ideas

Zoals gezegd is Design Ideas ook bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om een huis in te richten. En wat is er nou beter, dan daarbij ook aan de duurzaamheidte denken? Daarom kwam dit merk met de Takara™ collectie. Deze producten zijn niet gemaakt van draadstaal, maar van duurzaam teak hout. Geweldige organizers voor op kantoor, waarmee je ook nog eens het goede voorbeeld geeft. Wedden dat jouw collega’s hun pennen en kantooraccessoires het liefst bij jou opruimen nu. En jij vindt dat natuurlijk geen probleem met zulke prachtige opbergers!

Design Ideas bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van iDesign. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. Bij elk product van Design Ideas staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Mocht je graag visuele uitleg willen, dan staan onze blogs enopbergtips voor je klaar op onze inspirerende pagina.