Ruco

Ruco is een Duits merk dat veel innovatieve opbergmogelijkheden op de markt brengt. Ze ontwerpen, printen in 3D, verzorgen het kunststof- en staalbewerkingsproces en verpakken de producten. Het merk staat bekend om zijn praktische en unieke product ideeën en moderne designconcepten. Regelmatig ontwikkelt Ruco nieuwe concepten en intelligente oplossingen die het dagelijks leven nog makkelijker maken.

Kwaliteit bij Ruco

Dit merk zet zich in voor het 'Gemaakt in Duitsland' keurmerk. Klanttevredenheid en uitstekende productkwaliteit zijn, net als bij So Clever, de belangrijkste, zakelijke doelstellingen. Ruco streeft ernaar om concurrenten altijd een stap voor te zijn. Dat is een ambitieus doel en om ervoor te zorgen dat ze dat ten allen tijden kunnen bereiken, heeft het merk een kwaliteitsborgingssysteem ontwikkeld met de hoogste 'groene' certificering.

Opbergoplossingen van Ruco

Ruco heeft verschillende, handige oplossingen voor in huis die het dagelijks leven vereenvoudigen. De organizers van Ruco kunnen in verschillende ruimtes in huis worden gebruikt. Bekijk hieronder waar je deze organisers in huis kan toepassen.

Sorteren en opbergen

Het opbergen en sorteren van kleine producten in huis is soms best lastig. Hoe pak je dit aan? Verzamel alle losse, kleine artikelen die in lades en kasten liggen. Deze artikelen kunnen gemakkelijk georganiseerd worden in een sorteerbak met verstelbare verdelers. In deze bak is voor elk artikel een passend sorteervak. Andere spullen zoals foto's of batterijen kunnen ook met de Ruco sorteerbakken opgeruimd worden. Kijk bijvoorbeeld naar deze foto opbergdoos of deze batterij opbergbox. Met de Ruco organizers worden rommelige lades aangepakt en heeft alles in huis zijn eigen plekje.

Garage en tuin opbergers van Ruco

Een garage, schuur of tuin wordt vaak gebruikt om spullen op te bergen. Denk hierbij aan gereedschap voor in huis, de tuin of ander klusmateriaal. Ruco zorgt ervoor dat er een praktische indeling is en spullen kunnen opgehangen worden met bijvoorbeeld dit gereedschap wandrek. Verder is het ook handig om het grotere tuingereedschap aan de muur kwijt te kunnen. De handveger en blik, schop en bezem krijgen in deze tuingereedschaphouder een vaste plek.

Kleine organizers voor in huis

De kleine opbergers van Ruco helpen je je huis op orde te krijgen door kleine, handige oplossingen. Bijvoorbeeld voor het opbergen van kleding is vaak te weinig plek, maar dat probleem is verledentijd met deze kledinghanger haakjes. Deze haakjes creëren extra ruimte om kleding op te hangen. Verder is de snoer organizer een ideale oplossing voor op kantoor of onderweg. Deze organizer zorgt voor orde en voorkomt dat kabels en snoeren in de knoop raken.

Ruco bij So Clever

Het merk Ruco, is naast vele andere merken, verkrijgbaar bij So Clever. So Clever heeft een ruim aanbod aan organizers voor in huis. Bij elk product staat precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. So Clever heeft organizers voor elke ruimte in je huis, bekijk bijvoorbeeld eens de organizers voor in garage, slaapkamer of badkamer. We hebben ook een hele leuke nieuwsbrief, hiervoor kan je je onderaan de website aanmelden. In deze nieuwsbrief ontvang je de laatste updates, nieuwtjes en kortingen. Meld je nu aan!