Ruco

Ruco is een Duits merk wat veel innovatieve opbergmogelijkheden op de markt brengt. Ze ontwerpen, printen in 3D, verzorgen het kunststof- en staalbewerkingsproces en verpakken de producten. Het merk staat bekend om zijn praktische en unieke productideeën en moderne designconcepten. Regelmatig ontwikkelt Ruco nieuwe concepten en intelligente oplossingen die het dagelijks leven nog makkelijker maken.

Kwaliteit bij Ruco

Dit merk zet zich in voor het Gemaakt in Duitsland keurmerk. Klanttevredenheid en uitstekende productkwaliteit zijn, net als bij So Clever, de belangrijkste, zakelijke doelstellingen. Ruco streeft ernaar om concurrenten altijd een stap voor te zijn. Dat is een ambitieus doel en om ervoor te zorgen dat ze dat ten allen tijden kunnen bereiken, heeft het merk een kwaliteitsborgingssysteem ontwikkeld met de hoogste 'groene' certificering.

 

Opbergoplossingen van Ruco

Ruco heeft verschillende, handige oplossingen voor in huis die het dagelijks leven vereenvoudigen. Bekijk waar je deze organisers in huis kan toepassen.

Sorteren en opbergen

Het opbergen en sorteren van kleine producten in huis is soms best lastig. Hoe pak je dit aan? Verzamel alle losse, kleine artikelen die in lades en kasten liggen. Organiseer deze artikelen gemakkelijk in een sorteerbak met verstelbare verdelers. In deze bak is voor elk artikel een passend sorteervak. Tegenwoordig gaat alles digitaal, maar vroeger werden foto’s direct uitgeprint. Wil je ook je oude foto’s praktisch opbergen? Dan is deze foto opbergdoos ideaal. De doos geeft je de mogelijkheid om te sorteren op thema of jaartal.

Garage en tuin opbergers van Ruco

Een garage, schuur of tuin wordt vaak gebruikt om spullen op te bergen. Gereedschap voor in huis, de tuin of ander klusmateriaal. Misschien wil je extra ruimte creëren voor het opbergen van fietsen of een voorraad. Zorg voor een praktische indeling en hang bijvoorbeeld je gereedschap op aan dit gereedschap wandrek. Verder is het ook handig om het grotere tuingereedschap aan de muur kwijt te kunnen. De handveger en blik, schop en bezem krijgen in deze tuingereedschaphouder een vaste plek.

Kleine organizers voor in huis

De kleine opbergers van Ruco helpen je je huis op orde te krijgen door kleine, handige oplossingen. Voor het opbergen van kleding is vaak te weinig plek. Zorg dat je blousen altijd netjes hangen en niet kreukelen met deze kledinghanger haakjes. Deze haakjes creëren extra ruimte om kleding op te hangen. Verder is de snoer organizer een ideale oplossing voor op kantoor of onderweg. Deze organizer zorgt ervoor dat jouw kabels en snoeren nooit meer in de knoop raken en zorgt dat je ze gemakkelijk en veilig kan vervoeren.

Ruco bij So Clever

Het merk Ruco, is naast vele andere merken, verkrijgbaar bij So Clever. So Clever heeft een ruim aanbod aan organizers voor in huis. Bij elk product staat precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Bekijk bijvoorbeeld een de organizers voor in garage of slaapkamer. We hebben ook een hele leuke nieuwsbrief, hiervoor kan je je onderaan de website aanmelden. In deze nieuwsbrief ontvang je de laatste updates, nieuwtjes en kortingen. Meld je nu aan!