Purvario

Purvario is een Duits merk dat al jaren producten ontwikkelt om het opbergen van kampeerartikelen, huishoudelijke producten en serviesgoed gemakkelijker te maken. Alle producten zijn breukvast, vormvast en maken geen geluid tijdens het rijden.

De producten zijn fascinerend veelzijdig voor onderweg. Of het nu een camper, caravan, auto, zeilboot of jacht is, deze producten zijn overal inzetbaar. Door de duurzame ontwerpen, hoge stabiliteit en flexibiliteit onderscheiden de producten van Purvario zich van concurrenten.

 

Duurzaamheid bij Purvario

Bij Purvario kies je niet alleen voor een handig product maar ook een duurzaam product. Alle producten worden namelijk uitsluitend in de hoofdvestiging in Leingarten ontworpen, geproduceerd en duurzaam verpakt. Vanaf het begin hit dit merk een milieuvriendelijke productie op nummer 1 gezet. Het bedrijf blijft voortdurend optimaliseren om het hele proces zo CO2-besparend en energie-efficiënt mogelijk te maken. Daarnaast plannen ze ook efficiënte transportroutes, zowel voor de aankoop van materialen als voor de levering van hun producten.

 

Opbergers voor onderweg

Dit merk heeft verschillende opbergmogelijkheden voor onderweg. De verschillende systemen zorgen ervoor dat jouw artikelen geluidloos en geordend vervoerd kunnen worden.

 

Borden organizers voor kast of in caravan

Als je voor lange tijd op reis gaat met de caravan, camper of boot, dan neem je liever niet wegwerpservies gaan. Hoe handig dat je je eigen borden mee kan nemen zonder dat ze stuk gaan? Dit merk heeft twee borden organizers in het assortiment. Deze zijn ideaal voor onderweg omdat ze niet schuiven of glijden door de praktische antislip matjes. Deze zijn beschikbaar in staande borden organizers of liggende borden organizers.

 

Stapelbakken in de camper

Deze stappelbakken van Purvario  zorgen dat het inrichten van kampeer accessoires, huishoudelijke artikelen, flessen of glazen gemakkelijk wordt! Deze stapelbakken zijn ideaal voor keukenkastjes zonder schappen, loze ruimtes onder het bed of voor in een lege lage. De bakken kunnen als permanente opberger gebruikt worden maar zijn ook voornamelijk bedoeld om alles te beschermen tijdens het vervoer. Daarna worden de bakken vaak leeggehaald en de producten direct in een lade of keukenkastje geplaatst. Voeg nog verdelers toe aan de stapelbakken om je artikelen nog veiliger te vervoeren.

 

Lade verdelers tegen verschuivingen

Tijdens het reizen met de caravan, camper of boot is het fijn als je eigen etens- en drinkwaren mee te nemen. Daarentegen wil je niet dat al je eten en drinken door de kastjes of koelkast vliegen als je moet remmen. Dit merk heeft een breed aanbod aan lade verdelers die zorgen dat alles goed blijft staan in je kastjes. Bijvoorbeeld ladeverdelers van 6 cm hoog of 10 cm hoog. Daarnaast hebben we ook een product wat ideaal is voor in je koelkast, dat is de lage verdeler van 3 cm hoog.

Lade organizer op reis

Om optimaal te kunnen genieten van de je huishoudelijke artikelen op reis, is het ideaal om je bestek en kookgerei bij de hand te hebben. De bestekbak mogelijkheden van Purvario bieden hiervoor verschillende oplossingen. Deze opberg oplossingen zijn ideaal te combineren. Wat deze bestekbakjes uniek maakt is dat er voor ieder besteksoort een eigen bakje bestaat. Dit zorgt ervoor dat bestek niet gaat schuiven en rinkelen onderweg. De bakjes zijn stapelbaar en gemakkelijk te combineren met de andere organizers die dit merk in het assortiment heeft.

 

Purvario bij So Clever

So Clever heeft een ruim aanbod aan opbergmogelijkheden voor bij jou in huis. Purvario is een van de duurzame merken die wij op onze website verkopen. Zin om je camper, caravan of boot praktisch in te richten? Dan hebben wij hier zeker passende oplossingen voor! Bekijk bijvoorbeeld een onze Shop the look pagina, hier kun je inspiratie opdoen voor opbergen in huis of onderweg. Daarnaast hebben wij via onze website ook interessante opbergtips beschikbaar, die jou kunnen helpen met ordenen.