Allit

In 1960 is Allit AG opgericht en de innovatieve producten van het bedrijf worden zeer gewaardeerd op de markt. Met gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers zet Allit zich in voor het maken van passende producten als o.a. opbergoplossingen voor kleine onderdelen, opbergbakken en gereedschapskisten. Ze zijn jouw partner in professionele of doe-het-zelf werkplaats!

 

De bedrijfssegmenten

Allit AG heeft twee belangrijke drijfveren die belangrijk zijn voor het merk en de bedrijfsvoering.

Kunststoftechniek

Dit merk heeft al meer dan 60 jaar ervarind in de kunststoftechniek. Betrouwbare product- en leveringskwaliteit is een belangrijk kenmerk van dit merk, dit is ook waar So Clever naar streeft. Ze verzorgen het hele proces van ontwerp en engineering, gereedschap- en matrijzenbouw, afwerking en logistiek.

 

Werkplaats en magazijn

Al meer dan 50 jaar overtuigt Allit zijn klanten met een uitstekende productkwaliteit. Op enkele uitzonderingen na zijn alle producten gemaakt in Duitsland of ontworpen in Duitsland. Het merk biedt professionele artikelen voor de uitrusting van magazijnen en werkplaatsen en voor het opbergen van gereedschap.

 

Productgroepen Allit

Allit heeft een ruim aanbod aan productoplossingen voor in magazijn, werkplaats of garage. Bekijk hier de verschillende oplossingen die dit merk aanbiedt!

Opbergen gereedschap

In de werkplaats of garage werk je met verschillende soorten gereedschap. Dat is handig, maar nog handiger als je het efficiënt kan opbergen. Het handig opbergen van gereedschap begint bij Allit. Denk bijvoorbeeld bij het opbergen van gereedschap door middel van een gereedschapswand of gereedschapsbord. Dit is een ideale manier als je plek hebt op een muur of wand. Hiervoor is een gereedschap wandrek ook zeer geschikt. Kies jouw favoriet voor het opbergen aan de wand! Mocht je voor je werk veel onderweg zijn, dan is een gereedschapskoffer ideaal. Dit koffer is gemakkelijk te verplaatsen en heeft verschillende sorteervakken.

 

Magazijn ordenen met Allit

Het is belangrijk dat je magazijn op orde is, dit gaat namelijk hand in hand met de kwaliteit, productiviteit en veiligheid binnen je bedrijf. Mocht in jouw magazijn alles rondslingeren, begin dan nu met opruimen. Denk bijvoorbeeld aan deze set magazijnbakjes met ophangbord, ideaal voor het opbergen dicht bij de werkbank. Daarnaast kan je ook kiezen voor een opbergkast met magazijnbakjes, deze kast ideaal is voor het opbergen van kleine artikelen. Is je magazijn groot en loop je vaak van plek naar plek? Dan is het kiezen voor een draagbare opbergkast een geschikte keuze, beschikbaar met tweezijdige magazijnbakjes of met enkelzijdige magazijnbakjes. Mits je liever zelf een passende indeling maakt is het mogelijk om een ophangbord en verschillende transparante magazijnbakjes los te bestellen.

 

Ruim je garage op

Het is altijd goed om je garage op orde te houden. Zo kan je extra ruimte creeeren voor bijvoorbeeld het stallen van fietsen of het parkeren van je auto. Begin met het opruimen van kleine spullen in een assoritmentdoos, deze kun je zelf indelen met verschillende grote en kleine sorteerbakjes. Ideaal voor schroeven, klein gereedschap of moeren. Daarnaast zijn deze transparante doosjes ideaal voor het opbergen in de garage. De inhoud van de transparante doosjes is optimaal zichtbaar door het transparante design.

 

Allit bij So Clever

Allit is één van de vele merken die So Clever beschikbaar heeft. Via onze website kunt u naast passende opbergmogelijkheden ook inspiratie op doen voor het opruimen van verschillende ruimtes in huis. Bekijk bijvoorbeeld eens onze blog hierin lees je alles over trends en bovendien zijn er verschillende professional organizers die vertellen over hun manier van opbergen, organiseren en opruimen. Daarnaast kunnen we je ook op de hoogte houden via onze nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan onderaan deze pagina.