Sunware

Sunware streeft naar een opgeruimde leef- en werkomgeving die je een gevoel van rust geven. Een opgeruimde leefomgeving creëren waarbij ze bijdragen aan een positieve invloed op het milieu en de mens.

Duurzaamheid voorop

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een continu proces waarin Sunware voortdurend bijstuurt en verbeterd. Het merk streeft naar duurzame producten waar klanten jarenlang plezier van hebben. De producten dragen allemaal bij aan minder wegwerpplastic en minder voedselverspilling. Daarnaast denkt dit merk altijd aan de toekomst. Ze ondernemen duurzaam want betekend dat we een mooie omzet en gezond rendement nastreven.

De geschiedenis van Sunware

Theo en Manus werkten in de jaren ’60 beide in de kunststofindustrie toen ze besloten om een eigen bedrijf te starten genaamd Sunday Inventive Products. Met hulp van bekende producenten uit België was het doel om een markt te veroveren met een kleine collectie kunststof producten. Deze producten hadden allemaal een handigheidje, een extra functie en een innovatieve twist. In 1978 veranderde de naam in Sunware, het bedrijf dat tot op de dag van vandaag nog bekend staat om zijn handige Sunware opbergboxen.

Sunware opbergboxen

Q-line collectie

Vanwege de diverse afmetingen en de hoge kwaliteit kan deze Kerstballen opbergbox 75 ballen van pas komen in elk huishouden. Berg na de feestdagen je kerstballen veilig op. Mocht je meer opbergruimte nodig hebben dan kan de Kerstballen opbergbox 116 ballen geschikt zijn voor bij jullie thuis. Niet alleen te gebruiken voor kerstballen, haal bijvoorbeeld de trays, waar je de kerstballen indoet, eruit. Nu kan je deze opbergbox ook voor andere spullen gebruiken. Grote collectie kerstballen? Berg dan op in deze Kerstballen opbergbox 125 ballen. Met handige, stevige sluitclips kun je je kerstballen veilig en stofvrij opbergen in een Sunware opbergbox uit de Q-line collectie.

Opbergen met Nesta

Je kerstballen heb je natuurlijk alleen het einde van elk jaar nodig. De rest van de tijd dien je je kerstcollectie netjes op te bergen. Deze boxen uit de Nesta collectie zorgen ervoor dat je je kerstballen veilig kan bewaren en opbergen. Gebruik de Opbergbox kerstballen 45 ballen voor het opbergen van je collectie. Verplaats gemakkelijk door de uitsparingen aan de zijkant. Liever een iets groter formaat? Dan is de Opbergbox kerstballen 64 ballengeschikt. De boxen zijn beide transparant en daardoor kun je gemakkelijk zien wat er opgeborgen zit in deze opbergdoos.

Sunware bij So Clever

Sunware is een van de topmerken die we bij So Clever beschikbaar hebben. Voel je vrij om de andere merken te bekijken met praktische opbergers net als de Sunware opbergbox. So Clever houdt zich altijd bezig met de laatste trends op het gebied van sorteren en organiseren. Wil je ook op de hoogte blijven van de laatste updates? Schijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!