Orthex

Orthex ladebakjes
€3,95
Morgen in huis

Orthex smartstore biedt slimme oplossingen voor het moderne huishouden. Hun organizers lossen alledaagse uitdagingen op het gebied van opruimen op. Ook hun goede kwaliteit en lange garantie staan bekend. De SmartStore classic opbergers hebben 10 jaar garantie. Het Scandinavische design van Orthex geeft rust in huis en door gebruik te maken van veilig geteste grondstoffen, draag je ook nog bij aan een duurzame wereld. De hoofdgedachte van orthex group is dat opslagruimte gelijk moet staan aan een rustig huis en dus een rustig hoofd.

Veel opbergruimte creëren met Orthex

Naast dat de organizers van Orthex ook mooi zijn om te zien, bieden ze vooral veel opbergruimte voor verschillende rommeltjes in huis. De SmartStore Classic collectie heeft simpele transparante opbergers met deksel en sorteervakken. Maar in de SmartStore Compact collectie vind je weer opbergbakjes in de bekende Scandinavische stijl. Het leuke aan deze collectie is dat je de witte bakken kunt combineren met witte of juist grijze deksels. Natuurlijk kun je de bakken ook zonder deksel gebruiken, maar mét deksel worden de organizers ook nog eens stapelbaar.

Decoratieve collectie van orthex smartstore

Natuurlijk kun je de opbergers van orthex group in elke gewenste ruimte in huis gebruiken. Maar de organizers uit de SmartStore Deco collectie van Orthex kun je vooral goed gebruiken in een hobbykamer of hal. De opbergdozen hebben namelijk meerdere lagen met uitneembare sorteerbakken waar je al je naaibenodigheden, gereedschap, medicijnen en accessoires voor schoenen op één plek kunt opbergen.

Opbergoplossing voor de badkamer en kledingkast

Zoek je nog een mooie opbergoplossing voor in de wasruimte of kledingkast dan ben je aan het goede adres bij de SmartStore Recycled collectie. Zoals de naam al zegt zijn deze opbergmanden in grijs of wit gemaakt van gerycled kunststof. De verschillende kleuren manden zijn enorm goed om te combineren met elkaar en ook heb je de keuze uit verschillende materialen deksels, zoals een houten variant voor dat echte Scandinavische gevoel. Het handige aan de SmartStore Recycled collectie zijn die labels die je aan de manden kunt bevestigen en zo altijd weet welke spullen er in welke mand zitten. Je kunt de organizers overal voor gebruiken, maar vooral voor handdoeken en kledingstukken zijn deze opbergmanden perfect.

Orthex organizers bij So Clever

Alle collecties van orthex group zijn verkrijgbaar bij So Clever dé opberg expert van Nederland. Bij elke organizer staat beschreven hoe je deze het meest effectief kan gebruiken. Ook in onze blogs en opbergtips geven we meer informatie en inspiratie. Bestel jouw organizers van orthex smartstore vóór 23:59 uur en ontvang ze morgen al in huis.