Five®

Het Franse merk Five® heeft intelligente producten die het dagelijks leven vergemakkelijken. Alle producten hebben een goede, degelijke én duurzame kwaliteit. De neutrale kleuren en stevige ontwerpen zorgen ervoor dat er altijd een Five® product in je interieur past.

Opbergen met Five simply smart

Five® biedt voor alle plekken, ruimtes en kamers in huis een passende opberg oplossing aan. Het organiseren van je huis zorgt voor meer rust en dit merk kan hierbij helpen.

Kledingkast op orde

Met Five® kun je zorgen dat je kledingkast binnen no-time netjes is. Begin bijvoorbeeld met het toevoegen van deze kleding lade aan je kledingkast. Bovendien zijn deze stoffen opbergboxen ideaal voor het opbergen van seizoen kleding zodat er meer ruimte ontstaat in je kast. Bescherm je belangrijke kleding door een kledinghoes te gebruiken en zorgt dat de kleding vrij blijft van stof en beschadiging. Gebruik het hanggedeelte in je kast voor het opbergen van losse accessoires met deze riemenhouder en handige broekhanger.

Je koelkast organiseren

De Fridge Storage collectie van Five zorgt ervoor dat je koelkast opgeruimd is en gaat verspilling tegen. Bekijk bijvoorbeeld de koelkast opbergers set die ervoor zorgt dat alle producten in jouw koelkast een vaste plek krijgen. Begin met organiseren met deze koelkast bakjes met handgreep die voor extra verplaatsgemak zorgen. Deze koelkast flessenhouder is ideaal om het rollen van (wijn)flessen tegen te gaan. Zorg ervoor dat je koelkastruimte optimaal gebruikt wordt.

Duurzaam opbergen met Five®

Five® heeft verschillende collecties in zijn assortiment. De Bamboo Kitchen collectie is de collectie die gefocust is op duurzaamheid. Bamboe is het hoofdmateriaal wat gebruikt wordt in de producten. Naast de duurzame keuze, zin het ook moderne, stijlvolle opbergers voor in huis. Bekijk bijvoorbeeld eens de ladebakjes en bestekbakken voor extra opbergruimte in de keuken. Verder zorgen deze koffiecup houder en dit ronddraaiende kruidenrekje voor extra orde en opbergruimte op je keukenblad.

Een nette keuken

Begin met het organiseren van je keuken door rondom je gootsteen rust te creëren. Dit moderne zeeppompje en handige afdruiprek kunnen hierbij helpen. Zorg er ook voor dat keukenrol een vaste plek krijgt met deze keukenrol houder met keukenrolstopper. Daarnaast kan je messen en pollepels bewaren in deze keukengerei houder en messenblok. Verder heb je natuurlijk altijd verschillende losse artikelen als zout, peper en suiker rondslingeren op je keukenblad. Kies voor dit keukenrekje multi-functioneel en geeft ze een vaste plek. Dit kan ook met dit gemakkelijke kruidenrekje van Five simply smart.

Ruim je make-up op

Als je de steeds groter wordende make-up verzameling wil organiseren dan kan deze make-up organizer iets voor jou zijn. Bovendien hebben we ook de make-up organizer met spiegelof in een kleinere model het make-up bakje met vier vakken. Liever losse verzorgingsproducten een vaste plek geven? Organiseer dan je lipstick, lipgloss en lippenstift in deze lipstick houder. Voor het verwijderen van make-up kan het handig zijn om wattenstaafjes bij de hand te hebben in deze wattenstaafjes houder.

Five® bij So Clever

So Clever heeft een groot aanbod aan opbergers en organizers van Five simply smart in het assortiment. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over opbergen. In de productbeschrijvingen staat precies hoe je de opberger in huis kan gebruiken. Mocht je extra inspiratie willen opdoen? Bekijk dan onze Shop the look pagina of onze pagina met handige opbergtips.