Organizers gezien op TV

Heb je onze producten al op tv gespot? Bekijk hier alle organizers uit de afleveringen van ‘Je Huis op Orde’ en ‘Lekker in je vel’.

Je Huis op Orde

In het tv-programma ‘Je Huis Op Orde’ worden de huizen van de verschillende gezinnen in Nederland grondig aangepakt en opgeruimd door een gespecialiseerd team aan opruimcoaches. Hierbij wordt er afscheid genomen van veel van de spullen die de gezinnen jarenlang hebben verzameld. Deze spullen worden allemaal uitgestald in een grote loods, zodat er een goed overzicht is van alle spullen. Terwijl de bewoners voor een lastige keuze staan welke spullen ze willen houden, is het team hard aan het werk om het huis van het gezin helemaal op te knappen. De overgebleven spullen worden allemaal netjes geordend met de handige organizers van So Clever om weer rust en overzicht te creëren.


Lekker in je vel

Het tv-programma ‘Lekker in je vel’ richt zich op mensen die een echte passie voor een gezonde, complete en evenwichtige levensstijl hebben. De nieuwste trends rondom de onderwerpen gezondheid, vitaliteit, lifestyle en een gelukkig leven worden uitgebreid behandeld.
Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd en wie wilt dat nou niet? De webshop So Clever is gespecialiseerd in opbergproducten die je tevens ook terug kan zien in de afleveringen. De opbergers van So Clever helpen jou bij het creëren van overzicht in iedere ruimte.