Koelkast & Diepvries organizers

Creëer meer ruimte met de juiste koelkast organizers

Je koelkast overzichtelijk houden zonder koelkast organizers kan nogal lastig zijn. Dit komt mede door de grote variatie aan producten, zoals groente, dranken, beleg en zuivelproducten. Deze vereisen allemaal een andere manier van opbergen en bewaren. Wij bieden een ruim aanbod handige keuken organizers die jou helpen bij het optimaal benutten van de ruimte in je koelkast. Zo vind je bijvoorbeeld speciale eierhouders en koelkast organizers voor flessen en blikjes. Met het zorgvuldig geselecteerde assortiment richt jij jouw koelkast precies zo in hoe jij wilt. Naast koelkast organizers, kun je ook diepvries organizers vinden. Zo krijg je weer orde in die rommelige vriezer. 

Koelkast organizers voor al je eten en drinken

Je koelkast is gevuld met allerlei producten die je regelmatig gebruikt. Je wilt dan ook makkelijk bij al je eten kunnen tijdens het koken, maar ook snel een glas drinken kunnen inschenken. Een goede koelkast indeling is daarom belangrijk om overzichtelijk je eten op te bergen. Een goed voorbeeld is dat flessen vaak niet rechtop passen, maar gaan rollen als je ze neerlegt. Hiervoor zijn de blikjes- en flessenrekken voor koelkast ideaal. Een absolute ster op het gebied van koelkast organizers is iDesign. Dit merk heeft koelkast bakjes in alle soorten en maten en voor allerlei doelen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale koelkast organizers voor groenten en fruit, bakken met verdeelschotten, organizers met meerdere lagen en bakken met handvatten.

Multifunctionele koelkast opbergers

Een van de keuken opbergers die vaak terugkomt is de Lazy Susan. Deze draaiplateaus voor koelkast komen in verschillende diameters en hoogtes en zijn geschikt voor verschillende doelen in de keuken. De plateaus zijn gemaakt van kunststof en zijn daarom ook uitermate geschikt voor in de koelkast. Op deze koelkast organizers kun je zaken als sauzen, zuivelproducten of dranken op bewaren, zodat je er altijd makkelijk bij kunt. Naast de bekende ontwerpen van het merk iDesign, heeft ook Youcopia een slim design, en zelfs met uitneembare bakjes! Bewaar hier kleinere etenswaren in als bijvoorbeeld fruithapjes of mueslirepen. Je koelkast inrichten met onder andere Lazy Susans zorgt ervoor dat je ieder plekje en hoekje in je koelkast effectief gebruikt.