Broekhangers & Rokhangers

Praktisch en elegant: een broekhanger in de kledingkast

Broekhangers vormen een uitstekende aanvulling op jouw kledingkast waardoor je gemakkelijk overzicht kunt houden. Het juiste gebruik van broek- en rokhangers kan helpen om je kledingkast of slaapkamer netjes en georganiseerd te houden, waardoor het gemakkelijker wordt om je outfits te selecteren. Hierbij hebben verschillende materialen elk hun eigen voordelen. Zo stralen houten broekhangers niet alleen luxe uit, ze helpen ook om de vorm van de broek te behouden. Daarbovenop zijn ze ideaal voor het ophangen van delicate stoffen omdat ze geen scherpe randen hebben. Een populair merk in deze categorie is Zeller Present. Je kan ook kiezen voor een kunststoffen broekhanger, vaak gemaakt uit verschillende soorten plastic. Een voordeel hiervan is dat ze over het algemeen niet zo heel veel wegen. Deze zijn dus ideaal voor dagelijkse kledingstukken. Maar je kan gaan voor een metalen broekhanger, vaak gemaakt van aluminium en met clips of klemmen aan de bovenkant. Het fijne hieraan is dat ze goed zwaardere broeken zoals spijkerbroeken kunnen dragen zonder te buigen. Five biedt een compleet aanbod aan van al deze verschillende materialen.
 

De voordelen van broeken ophangen

Je zou denken dat elke broekhanger hetzelfde is. Je zal dan ook verbaasd zijn wanneer je erachter komt dat dit niet zo is! Bij So Clever hebben we verschillende broekhangers met verschillende eigenschappen. Een anti-slip broekhanger is ontworpen met speciale grip- of rubberachtige bekleding boven op de stangen. Deze grip voorkomt dat je broek van de hanger glijdt. Er is niets zo vervelend als wanneer je broek niet wil blijven hangen en uiteindelijk zelfs kreukels krijgt van op de vloer te liggen. Maar wat dacht je van uitschuifbare broekhangers? Deze hebben uitschuifbare stangen waarmee je meerdere broeken tegelijk kunt ophangen. Ze zijn dus de keuze bij uitstek wanneer je je kledingkast ruimte optimaal wilt benutten. Maar ook een verstelbare broekhanger is een kei als het komt tot ruimte besparen. Deze zijn horizontaal en verticaal inklapbaar. Tenslotte hebben we ook nog een unieke broekhanger die je zelfs moeiteloos mee kan nemen op verplaatsing. Dit type kledinghanger is namelijk opvouwbaar, een eigenschap die je misschien nog niet kende bij een broekhanger, maar wel de nodige populariteit verdient. 

So Clever, jouw organisatie-expert

Het kiezen van de juiste hangers voor je kledingstukken en het zorgvuldig ophangen ervan kan, draagt bij aan een georganiseerde en overzichtelijke kledingkast. Bij So Clever vinden we het belangrijk een breed assortiment aan te bieden van deze unieke organizers. Meer inspiratie vind je bij onze opbergtips