Garage opbergsystemen

Garage opbergsystemen kopen

Op zoek naar een origineel maar praktisch garage opbergsysteem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een doordachte garage indeling is cruciaal wanneer je hier veel spullen wilt opslaan en bewaren - want voor velen is dat waar de garage voor dient. Daarom is het belangrijk dat alle spullen op een tactische plek zijn opgeborgen. Zo kan je bijvoorbeeld schoenen opbergen bij de deur en gereedschap opbergen uit het zicht. Met onze producten en opbergtips kun je zonder moeite je garage opruimen en vooral: opgeruimd houden!

Garage opbergsystemen voor gereedschap

Gebruik jij je garage ook voor al je gereedschap? Dan is het belangrijk om dit georganiseerd te doen, zodat je altijd al je gereedschap makkelijk terug kan vinden. De meest gebruikte manier om dit te doen, is door middel van gereedschapskisten. Hier past veel gereedschap in en heb je allerlei vakjes, zodat je het goed kunt sorteren. Ook is gereedschap op deze manier uit het zicht opgeborgen op een compacte manier. Vaak is hierin geen ruimte voor kleine zaken zoals schroeven en spijkers. Gereedschap bakjes zijn daarom een goede aanvulling. Wil je liever je gereedschap in het zicht en bij de hand hebben? Kies dan voor een gereedschapswand. Bepaal hierin je eigen indeling op basis van het gereedschap dat je hebt. 

Haken, beugels en andere garage ophangsystemen

Een garage is vaak een kleine ruimte waar je veel in op wilt slaan. Daarom is het goed om gebruik te maken van alle ruimte, dus ook de muren en plafonds. Hiervoor bieden we onder andere diverse opberghaken voor garage aan, die je kunt toepassen voor allerlei spullen. Denk bijvoorbeeld aan tuinstoelen of parasols. Ook tuingereedschap kun je makkelijk ophangen, zodat bijvoorbeeld niet je bezems en harken tegen de muur leunen en snel kunnen vallen. Gebruik hiervoor een handig opbergsysteem voor tuingereedschap. Zeker bij een groot gezin kunnen er nogal wat fietsen in je garage staan. Ook deze kunnen makkelijk omvallen en zijn niet altijd allemaal even makkelijk om snel te pakken. Hiervoor zijn fietsbeugels en fietshaken ideaal. Ook voor bijvoorbeeld mountainbikes of wielrenfietsen kun je deze goed gebruiken. 

Opbergboxen in je garage opbergsysteem

Of je nou gebruikmaakt van planken aan de muur of opbergkasten in je garage: deze kan je vervolgens met sorteerbakken en opbergboxen inruimen. Ook garage opbergboxen hebben we in alle kleuren, soorten en maten. We hebben een ruim aanbod in plastic opbergdozen, die ideaal zijn voor een wat vochtigere garage. Daarnaast hebben we verscheidene sorteerbakken, ook vaak assortimentsdozen genoemd. Deze zijn een must-have als je schroeven en gereedschap wil opbergen. Door het gebruik van opbergboxen behoud je een rustige uitstraling van de kast in de garage. Dit geldt natuurlijk voor elke (open) kast in je huis!