Keukentrolleys

Keukentrolleys

Trolley of trolly: iedereen schrijft het anders, maar iedereen kan het ook anders indelen. Want een keukentrolley is een erg multifunctionele opberger. Benieuwd in welke ruimtes je deze trolly kan zetten en wat je er precies mee kan opbergen? Lees dan vooral snel verder.

Keukentrolley voor servies en voorraad

We beginnen met de centrale ruimte in huis, de keuken! Kleine kans dat er een keukenkastje niet gebruikt wordt thuis. Extra ruimte in de keuken is dus altijd welkom. Ga eens origineel voor een keukentrolley. In een keukentrolley kun je niet alleen heel veel kwijt, het staat ook nog eens tof in je keuken. In deze trolleys kun je mooi je voorraad aardappels, uien en fruit kwijt, maar dat kan ook in deze speciale groente en fruit trolley van Five®. Deze smalle keukentrolley van Yamazaki is perfect voor de kleine keuken. Sorteer veelgebruikte kruidenpotjes, of blikjes met thee en koffie in de opbergtrolley. Maar er zijn ook grotere verrijdbare trolleys. Het voordeel van een verrijdbare trolley is dat je deze gemakkelijk van de keuken naar bijvoorbeeld je eettafel of de voorraadkast kan rijden. Plaats servies zoals borden, bestek en bekers op deze grote metalen trolley zodat je gemakkelijk en snel elke avond de tafel kunt dekken en afruimen. Op het houten blad kun je de pannen met eten mooi serveren.

Een opbergtrolley gebruiken in het toilet

Maar niet alleen in de keuken kan een trolly behulpzaam zijn, zelfs op het toilet komt deze organizer van pas. In deze halfopen opbergtrolley kun je toiletrollen stapelen, schoonmaakmiddelen kwijt en je wc-borstel neerzetten. Draai de opbergtrolley simpelweg om en niemand die ziet dat deze spullen erachter zitten verstopt.

Decoratieve verrijdbare trolley

Als laatste kan een trolley natuurlijk ook heel goed dienen als kastje voor je decoratie in de woon- en slaapkamer. Neem deze verrijdbare trolley uit de Blackwood collectievan Five®. Het hout en metaal zorgt voor een luxe uitstraling en op de drie etages kun je allerlei accessoires kwijt. Denk aan boeken, kaarsjes, geurstokjes en planten. En wil je na een tijdje je decoratie ergens anders zetten? Dan hoef je de trolly alleen maar naar een nieuwe plek te rijden. Praktisch decoreren dus!

Grote en kleine opbergrekken

Naast trolleys (of trollys) verkopen we bij So Clever nog meerdere soorten opbergrekken. Denk aan een wandrekje, hangmandje of deurorganizer. Maar ook grote kledingrekken en stellingkasten kun je bij ons uitzoeken.