Kruidenrekjes

Sorteren en kruiden opbergen met een kruidenrekje

Onze uitgebreide selectie kruidenrekjes is de perfecte aanvulling voor elke keuken! Ze zijn zorgvuldig ontworpen en bieden tal van voordelen voor het opbergen van kruiden. Allereerst zijn kruidenrekjes ideaal voor jouw organisatie. Met hun speciaal ontworpen vakken en planken, houd je je kruiden en specerijen netjes en georganiseerd. Zo heb je altijd gemakkelijk toegang tot wat je nodig hebt. Daarbij zijn kruidenrekjes vaak ruimtebesparend door hun compacte ontwerp. Op die manier houd je kostbare aanrechtruimte vrij voor andere kookbenodigdheden. Tenslotte zijn onze kruidenrekjes ook stijlvol. Ze voegen net dat extra beetje schoonheid en persoonlijkheid toe aan je keukeninrichting.

Staande of hangende kruidenrekjes

Elke keuken is uniek, dat kan ook niet anders! Daarom bieden we een diverse collectie kruidenrekjes aan, elks met hun eigen eigenschappen. De eerste keuze die je maakt is of je een hangend of staand kruidenrek wilt. De hangende kruidenrekjes zijn ontworpen om aan onder een plank, fornuis of aan de binnenkant van een kast te hangen. Als je liever je kruiden binnen handbereik hebt op het aanrecht of in een kast, zijn onze staande kruidenrekjes jouw nummer één keuze. Deze rekjes zijn compact, gemakkelijk te verplaatsen en hebben vaak meerdere niveaus.

Onze collectie kruidenrekjes

Wat als je kiest voor een hangend kruidenrekje? Deze kruidenrekjes zijn ideaal voor kleine keukens en bieden een decoratieve manier om je kruiden te presenteren. Het uitklapbaar kruidenrekje van Tomade Metaltex bevestig je onder een plank en klap je weer in wanneer je hem niet nodig hebt. Praktisch! Liever niet boren? Ga dan voor de kruidenrekjes die je ophangt zonder te boren. Hiervoor geldt hetzelfde systeem, echter schuif je ze over de plank heen. Het hangende keukenrek van Yamazaki is hiervan een mooi voorbeeld én heeft zelfs onderaan een houten stang voor je keukenrol of handdoek. Je kan ook gaan voor een zelfklevend kruidenrekje zoals dit handige keukenkast kruidenrek van Joseph Joseph die je bevestigd met een plakstrip. Tenslotte kan je ook nog kiezen voor de uitschuifbare kruidenrekjes. Met het uitschuifbare kruidenrek van Tomado Metaltex berg je verschillende potjes op. Klaar met gebruiken? Schuif hem dan net zo gemakkelijk weer in. Deze mooie keuken organizer maakt deel uit van de Smart Kitchen collectie. Gaat je voorkeur uit naar een staand kruidenrekje? De kruidenrekjes die klaar voor gebruik zijn, maken het je erg gemakkelijk! Hetindustriële kruidenrek met 2 niveaus heeft zelfs plek voor oliën of andere extra spullen. De kruidenrekjes met anti-slip pootjes zorgen ervoor dat je kruiden stevig op hun plaats blijven. Tenslotte kan je ook kiezen voor stapelbare kruidenrekjes. Dit stapelbare keukenrekje heeft 2 niveaus, ideaal voor koffie, thee, oliën of kleine voorraadpotjes. Wil jij helemaal snel klaar zijn? Koop dan bijvoorbeeld voor deze bamboe kruiden opberger inclusief lege kruidenpotjes waarin je je eigen voorraad kruiden kunt samenstellen. Kies uit de verschillende stijlen en materialen om het kruidenrekje te vinden dat bij jouw keukeninrichting en levensstijl past. 

Kruidenrekjes vind je bij So Clever

Heb je al bedacht waar je je kruiden wilt organiseren in de keuken? Bij So Clever vind je kruidenoplossingen voor elke hoek. Of je nu kiest voor een kruiden wandrekje, een handig kruidentrapje, of een draaiplateau, we hebben precies wat je zoekt. Wil je zien hoe de slimme organizers van So Clever er in huis uitzien? Neem dan snel een kijkje op onze 'Shop the look'-pagina voor inspiratie.