Lademanden

Lademanden: praktisch en decoratief

Mandjes voor in een lade zijn niet alleen handig voor het opruimen, het maakt het opruimen ook wat leuker. Dit komt omdat de meeste mandjes een modern en stijlvol design hebben. Lademandjes kunnen natuurlijk overal in huis gebruikt worden, maar vooral in de badkamer en in de slaapkamer schitteren deze organizers.

Decoratieve mandjes voor in badkamerlade

Waar kun je de mandjes voor in de badkamerlade voor gebruiken? Door de verschillende maten van de mandjes kun je ook vele verschillende producten opbergen. Neem de 4-delige set van Five®. In de twee grote bakken passen perfect handdoeken en washandjes. In de twee kleine bakjes blijft ruimte over voor bijvoorbeeld toiletpapier of schoonmaakdoekjes. Met behulp van de handvatten kun je de mandjes voor in de lade gemakkelijk verplaatsen.

Kleine kledingstukken sorteren met mandjes

Mandjes voor in een lade in de kledingkast zijn vooral handig voor de losse kledingstukken en accessoires die je toch wel graag in de grote kast zou willen opbergen. Maar je ondergoed, sokken en riemen wil je nou eenmaal niet tussen je broeken en truien terugvinden. Daarom kunnen mandjes voor in een lade helpen. Door de sorteervakken in deze ondergoed organizer van Zeller kun je onderbroeken en sokken sorteren. En met de opvouwbare kast organizers kun je een eigen lade indeling maken. Heb je een open kast, dan wil je waarschijnlijk opbergmandjes die ook leuk zijn om te zien? Dan ben je bij de lade mandjes van het luxe merk Bigso Box of Sweden aan het juiste adres. Zet de mandjes tegen elkaar aan en creëer zo sorteervakken, of gebruik ze verspreid over je lade, net waar je dat extra opruimhulpje nodig hebt.

Met opbergers aan de slag gaan

Met mandjes voor in de lade ruim je dus niet alleen je lades op, je decoreert ze ook. Dat geeft voeldoening en rust in het hoofd. Lekker bezig met opruimen, dan kun je ook kijken wat ladebakjes en ladeverdelers voor je kunnen betekenen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees onze blog en opbergtips dan eens rustig. Daar vind je genoeg tips en inspiratie om met opbergen aan de slag te gaan.