Ladeverdelers

Gemakkelijk organizen met een ladeverdeler

Een ladeverdeler is een super fijne opberger als je nog niet zo’n opruimheld bent, maar je je toch elke dag weer afvraagt wat een handige lade inrichting is. Aangezien een ladeverdeler uitschuifbaar en/of verstelbaar is, kun je deze lade organizer gemakkelijk in elke lade die je wilt gaan opruimen monteren. Wat doen ladeverdelers? Met behulp van een ladeverdeler kun je een grote en vooral rommelige lade binnen een paar seconden weer netjes maken. Het enige wat je hoeft te doen is de ladeverdeler op maat te maken en je spullen te verdelen tussen de vakken die zijn ontstaan.

Ladeverdelers voor iedere ruimte

In de meeste ruimtes in je huis heb je wel ergens lades. Denk bijvoorbeeld aan keukenlades, sokkenlades, bureaulades en nog veel meer. Daarom komen ladeverdelers ook altijd wel van pas. Of je nou een keuken organizer, kledingkast organizer of iets anders nodig hebt, bij So Clever ben je aan het juiste adres. 

Ladeverdeler in de keuken

Een keukenlade ligt bij iedereen vol. Misschien heb je al wel een nette bestekbak aangeschaft, maar ligt je keukengerei nog rommelig door de lade te slingeren. Een ladeverdeler is juist daarvoor de perfecte keukenlade organizer. Pak de verstelbare ladeverdeler van bamboe erbij en verdeel deze over je keukenlade. Maak bijvoorbeeld één groot vak voor groot keukengerei, zoals pollepels en spatels, en een kleiner vak voor aardappelschilmesjes en flessenopeners. Naast bestek en overige keukenaccessoires moeten ook pannen en deksels een plekje krijgen in de keuken. Vooral deksels kunnen door je keukenlade vliegen. De keukenladeverdeler van UMBRA is uitschuifbaar en daarom precies aan jouw lade aan te passen. In de organizer kun je pannen, deksels en plastic bakjes kwijt zonder dat deze gaan schuiven.

Ladeverdelers voor in je kledingkast

In de kledingkast kunnen vooral ondergoed, sokken en riemen voor een rommel zorgen. Met behulp van ladeverdelers kunnen deze kleinere accessoires niet meer door elkaar gaan liggen. Omdat het een verstelbare ladeverdeler is, kun je zoveel vakjes maken als je nodig hebt voor je accessoires. Naast kleding kunnen ook sieraden in een lade worden opgeborgen, zonder dat kettingen en armbanden in de knoop raken. Dat doe je door middel van de ladeverdeler uitschuifbaar van Stackers.

Overige ladeverdelers

Maar natuurlijk kunnen ladeverdelers in elke ruimte gebruikt worden. Met een verstelbare ladeverdeler of een ladeverdeler die uitschuifbaar is kun je elk probleem aanpakken. Wat dacht je van die volle knutsellade van je kinderen? Of misschien wil je meer overzicht in de bureaulade op kantoor. Monteer de ladeverdeler in jouw lade, sorteer alle accessoires op soort, kleur of merk en stop ze in de ontstane vakjes. Nooit meer hoef jij lang te zoeken naar dat ene product wat je snel nodig hebt!

Dé opties voor jouw lades

Met behulp van ladeverdelers heb je dus niet per se ladebakjes nodig om vakken te creëren in je lade. Ben je toch ook benieuwd geworden naar het gebruik van ladebakjes of misschien wel lademanden? Dan ben je ook daarvoor bij So Clever aan het goede adres. Inspiratie opdoen doe je met onze opbergtips en foto’s van onze Clever Customers.