Balvi

Balvi is een merk uit Barcelona dat al sinds 1963 verschillende unieke en orginele producten ontwerpt. Ze zorgen ervoor dat ze een cadeau of product een magische touch geven die ervoor zorgt dat je je goed voelt bij het product, als je het geeft of krijgt. Het merk heeft een gevarieerd assortiment van frisse producten die voor iedereen bruikbaar zijn. Hun slogan "Als we een lach krijgen, is het nog beter'' sluit perfect aan bij het merk en de producten.

 

Balvi in huis

Balvi is het merk dat wordt ontworpen door verschillende designers. Het zijn niet alleen handige producten maar vooral producten die een stijlvolle toevoeging zijn in je huis, waarvan wij een ruim aanbod hebben bij So Clever. Bekijk hier waar je dit merk in huis kunt gebruiken.

Balvi in de keuken

Het opruimen van de keuken kan flink wat tijd in beslag nemen. Doe het meteen goed, door artikelen op te bergen met organizers. Verschillende mensen hebben artikelen rondslingeren rondom de gootsteen, deze afwasset met vaatdoekhouder is een toevoeging aan jouw keuken. Zorg dat je je keukenpapier altijd bij de hand hebt om alles droog en schoon te houden met deze magnetische keukenpapier houder. Mocht je nog geen plek gevonden hebben voor losse groenten dan zijn deze hippe groente en aardappelzakken een praktische opbergoplossing. Zeker niet onbelangrijk is het veilig opbergen van medicijnen en zalfjes, dat kan met deze medicijnendoosvan Balvi.

 

Het organiseren van je kantoor

Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. Hierdoor is het opruimen van je kantoor niet geheel onbelangrijk. Of je op locatie werkt of thuis, een fijne werkruimte zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken. Mocht je veel notities op papier maken dan is dit magneet memobord of magnetisch memobord praatwolkje een handige oplossing voor het opschrijven van kleine dingen. Heb jij liever een memobord voor een gemakkelijke weekplanning? Dan is het magnetisch memobord weekplanner of dit magnetisch whitebord een handige toevoeging aan jouw kantoor of werkplaats. Dezevisitekaartjes houder is ideaal als je altijd je visitekaartjes kwijtraakt of veel onderweg bent naar klanten of partners.

 

Organisers voor sieraden en schoenen

Iedereen kent het probleem wel, om de zoveel tijd ruim je je slaapkamer op, maar twee weken later is het weer net zo ongeorganiseerd als het daarvoor was. Zorg dat de kleine artikelen in je kast of slaapkamer een vaste plek krijgen, zodat je deze niet kwijtraakt. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van je sieraden door het gebruiken van een sieradenboom of sieradenhouder kledinghanger met 10 pockets of 24 pockets. Daarnaast kan je ook zorgen dat je schoenen een vaste plek krijgen door deze handige schoenenstapelaar die ervoor zorgt dat je ruimte bespaard.

 

Onderweg of op reis

Ben je voor werk of ontspanning vaker een weekendje weg of op reis? Dan heeft Balvi een handige reisorganizer die ervoor zorgt dat je op vakantie een praktische mini-kledingkast hebt. Deze organizer heeft drie opvouwbare plankjes waarop broeken, schoenen en T-shirts passen. Creëer meer opbergruimte, ook op reis!

 

Balvi bij So Clever

So Clever is dè opbergspecialist van Nederland en heeft een uitgebreid aanbod aan organizers voor bij jou in huis. Balvi is het merk wat hulp kan bieden binnenshuis in de keuken, het kantoor of de slaapkamer door de fantastische organizers voor in huis. Meer inspiratie opdoen? Schrijf je onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe producten, inspiratie en kortingen.