Bigso Box of Sweden

Bigso Box of Sweden bestaat al sinds 1963 en is begonnen als een familiebedrijf. De mensen bij Bigso hebben het merk opgericht om mensen te voorzien van slimme, duurzame en vooral moderne opbergproducten. Bigso Box was begonnen in een kleine fabriek ergens in het zuiden van Zweden, maar nu verkopen ze hun prachtige organizers over de hele wereld. Bij So Clever bieden wij verschillende organizer van Bigso voor in huis en op kantoor.

Organizers combineren met Bigso Box of Sweden

Dat de organizers van Bigso Box of Sweden goed in elke ruimte passen, zie je maar weer terug in de Wood Pattern collectie. De organizers in deze collectie hebben allemaal een prachtige antraciet kleur. Ook hebben de opbergers een houtnerf structuur wat voor een rustige uitstraling zorgt. Op sommige van de opbergdozen vind je handvatten van stevig leer. Omdat de organizers van Bigso Box dezelfde stijl hebben, vallen ook alle exemplaren goed met elkaar te combineren, zoals in de kledingkast of op kantoor. Mixen en Matchen is dus goed te doen met Bigso's organizers!

Bigso voor op kantoor

Met Bigso Box of Sweden kun je je bureau op kantoor, of misschien wel je thuiskantoor, netjes opruimen. Ze hebben verschillende kantoor organizers in hun Nordic Feel collectie. In deze collectie kun je al je bureau accessoires vinden, zoals bijvoorbeeld een luxe archiefdoos inclusief acht hangmappen of originele tijdschriftcasette of stapelbare brievenbak. Maar ook een bureau organizer met meerdere sorteervakken kan absoluut niet ontbreken in deze collectie.

Handige organizers voor in de kledingkast

Maar niet alleen op kantoor staan de organizers van Bigso Box of Sweden prachtig, ook voegen ze wat toe aan je kledingkast! Ze hebben verschillende opbergdozen met lades en deksels in hun assortiment en deze kunnen goed gebruikt worden voor het opbergen van je ondergoed of kleine accessoires in je lade of kast.

Bigso Soft collectie

Is de Wood Pattern collectie toch iets te donker voor jou, dan is de Soft collectie van Bigso Box of Sweden misschien wel beter voor in huis. In deze collectie vind je handige kleding organizers in een prachtige beige kleur. Kies voor een hangende opberger in de kledingkast of juist een opbergmand die je kan neerzetten in het washok.

Labelhouders kunnen niet ontbreken tijdens organizen

Natuurlijk kunnen labelhouders niet ontbreken tijdens het organizen van je huis en spullen. Daarom heeft Bigso Box of Sweden ook verschillende Bigso labelhouders. Daarmee kun je de Bigso box opbergdozen, maar ook organizers van andere merken, een naam geven waardoor je altijd weet waar je je spullen hebt gelaten. Zo hoef je nooit meer door verschillende dozen heen te zoeken naar je spullen, maar staat alles netjes op de voorkant geschreven.

Bigso Box of Sweden bij So Clever

Bij So Clever hebben wij verschillende producten en collecties van Bigso Box of Sweden. Naast het aanbieden van producten leren wij, als dé opberg expert van Nederland, jou graag alles over het opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kan gebruiken. Ook kun je opberg inspiratie opdoen door onze blogs en opbergtipste lezen.