Wenko

Eind jaren 50 begonnen Wietze Wenselaar en vrouw Maria Köllner in Duitsland met het merk Wenko. Het bedrijf - dat destijds nog Wenko-Wenselaar GmbH & Co heette - brengt de eerste gemetalliseerde strijkplankovertrek op de markt in Duitsland. Hun betere en nieuwere ideeën voor in het huishouden én hun gedrevenheid vormde de basis voor een succesvol familiebedrijf.

Wenko: op zoek naar het betere idee

Wenko is altijd op zoek naar ‘het betere idee’. Dat doen ze in elke ruimte in huis: de badkamer, keuken, wasruimte en de leefruimte. Een van hun betere ideeën? Praktische organizers met bevestigingsoplossingen zonder boren. Dit zorgt ervoor dat al hun opbergers op bijna alle oppervlakken eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd én je ruimtebesparend kunt opbergen en organizen.

Wenko haken

Ophanghaken en opbergrekken, zijn in elk huishouden welkom. Zo wil je in de badkamer genoeg plek creëren voor je handdoeken, maar is het niet altijd gewenst om vele haken permanent in een muur of wand te boren. Dat moet Wenko ook gedacht hebben. Hun handdoekhaakjes in chroom of matzwart kunnen met behulp van een vacuum loc-kleefpad worden gemonteerd. Het voordeel? Je kunt de Wenko haken – met een draagkracht van 10 kg - zonder problemen weer verplaatsen en hergebruiken in een andere ruimte. Niet alleen handdoeken, maar ook föhns, haaraccessoires en doucheproducten kunnen op deze manier worden georganiseerd met organizers uit de Osimo en Pavia Black collectie.

Ook voor de opbergrekken van Wenko hoef je geen gereedschap uit de garage te halen. De opbergrekken zijn namelijk eenvoudig over deurtjes en kasten te hangen. Dit handdoekrek kan over een douchewand worden gehangen, zodat je handdoeken altijd dichtbij hebt. En met dit dubbele handdoekrekje voor in een keukenkastje kun je hand- en theedoekenuit het zicht opbergen.

Turbo-loc keukenopbergers

Ook in de keuken kan Wenko je helpen. Met behulp van een Turbo-loc systeem kunnen de keuken organizers op iedere gladde oppervlakte worden gehangen en kun je binnen enkele tellen beginnen met organizen. En niet alleen de manier van bevestigen scheelt je stress, maar ook de manier van opbergen zorgt voor een opgeruimd hoofd. In de Gala collectie vind je verschillende keuken organizers. Op de wand keukenrail kun je al je keukengerei netjes ophangen waardoor je rommelige keukenlade verleden tijd is. En is er ook plaats voor je keukenrol of kruidenpotjes en keukenaccessoires. En of de keuken organizers nog niet perfect genoeg zijn, hebben ze ook nog een matzwart design. Modern opruimen dus!

Verrassende organizers

Wenko biedt dus alle praktische organizers die je je maar kan wensen. Toch verrast dit merk ook met handige tools in huis die je niet verwacht nodig te hebben, maar het huishouden wel makkelijker maken. Denk aanlosse handdoekhaakjes voor over een radiator, een flessentas om lege petflessen in te verzamelen en een aanrecht afvalbakje voor groente- en fruitschilletjes

Wenko bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Wenko. Als dé opberg expert van Nederland leren wij jou graag alles over het opbergen. Bij elk product staat daarom precies beschreven hoe je de opbergers handig kunt gebruiken. En wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief houden we je per e-mail op de hoogte zodra we nieuwe organizers van het merk binnen hebben (zie onderin de pagina om in te schrijven). Zo blijft je huis altijd up to date! Verder kun je je ook laten inspireren in onze Shop the looks en met de foto's van onze clever customers.