Yamazaki

Al meer dan 100 jaar legt het Japanse merk Yamazaki hun inspirerende ideeën vast in gewone, dagelijkse huishoud producten. Ze focussen zich op organisatie, opslag en ruimtebesparing waardoor al hun opbergers zo slim mogelijk en makkelijk te gebruiken zijn. Het merk gelooft dat een fijn huis zorgt voor een fijner leven.

Stijlvol en luxe opbergen

Yamazaki tovert de alledaagse producten om tot stijlvolle opbergers. Het merk biedt stijlvolle accessoires van staal die zijn afgewerkt met een hoge kwaliteit anti-kras poedercoating. Dit design zorgt voor een luxe uitstraling in je huis. Verder zijn niet alleen de designs, maar ook de kleuren zowel simpel als stijlvol. De kleuren die ze gebruiken, zwart en wit, blenden mooi in in ieders interieur. Liever toch iets warmers? Ga dan naar de Tosca collectie voor een touch van hout. Wat je ook kiest, de organizers van dit merk passen in iedere interieurstijl. Van landelijk naar modern en van industrieel naar Scandinavisch.

Opbergen in verschillende ruimtes

Yamazaki is continu hun merk aan het ontwikkeling om te kijken waar behoefte aan is vanuit de consument. Daarbij focust het merk zich niet specifiek op één ruimte in een woning, maar biedt het een breed assortiment opbergers in allerlei categorieën. Zo is de Yamazaki bureau organiser een opberger die perfect is voor op kantoor, maar kan het ook fungeren om bijvoorbeeld knutselspullen in op te bergen, zoals verfkwastjes en tekenpotloden. Super handig dus! Of wat dacht je van een steutelrekje voor het ophangen van al je sleutels. Die raak je nooit meer kwijt! Daarnaast kan je je hal verder ordenen met slimme schoenen opbergsystemen van Yamazaki. Voor de welgestelden die over een bad beschikken in de badkameris deze badplank van Yamazakieen aanrader, deze organizer is zowel in zwart als wit beschikbaar.

De keukenhulpjes van Yamazaki

Ook voor een georganiseerde keuken indeling staat Yamazaki voor je klaar. Hun keukenrekken, die op te hangen zijn aan een plank of deur, bieden jou veel meer opslagruimte. Een kleine keuken inrichten is geen probleem meer met bijvoorbeeld het multifunctionele ophangrek waar plaats is om producten aan op te hangen én neer te leggen. Voor het ophangen van je theedoek en keukenhanddoek kies je voor een strak afgewerkte ophangstang of ophanghaak die je zonder te boren aan je keukenkastje hangt.

Yamazaki bij So Clever

Wij bij So Clever hebben een groot aanbod aan opbergers en organizers van Yamazaki. De meeste organizers van dit merk staan of hangen altijd in het zicht, vandaar dat er met veel oog is gekeken naar het design. Naast het mooie design is Yamazaki ook handig omdat ze producten hebben voor in elke ruimte. Wat je ook maar kan bedenken, er is een organizer voor! Weet je niet goed waar je moet beginnen met het organizen? Lees dan eens onze opbergtips en blogs. Voor meer visuele voorbeelden zijn de Happy Customers en Shop the Look pagina's goed om door te nemen. Laat je inspireren en begin met organizen!