Rekjes keukenkast deur

Keukenkast rek over het deurtje

Een keukenkast rek is een goede manier om een keukenkast naar smaak en behoefte in te richten. Tenzij we ze zelf bouwen zullen keukenkastjes in eerste instantie niet voor de volle honderd procent naar wens zijn en wordt veel ruimte vaak niet onbenut. Gelukkig biedt een keukenkast rek die je over het keukenkastdeurtje hangt de mogelijkheid om verschillende zaken netjes op te bergen. Denk aan doekjes, deksels, plastic zakken, papier en ander keukengerei. Zo heb jij binnen no-time een opgeruimd keukenkastje. Check ook de andere keukenkast organizers voor nog meer slimme opbergoplossingen. Buiten een georganiseerde keukenkast is het natuurlijk heerlijk als je hele keuken opgeruimd en netjes is. Bij So Clever hebben we een ruim aanbod in opbergers voor de gehele keuken

Keukenkast rek en haken zonder te boren

Ben jij niet zo’n klusser? Bij bijna alle keukenkast rekjes en haken hoef je niet te boren. Bestel, pak uit, richt in en geniet van een georganiseerd keukenkastje. Zo’n keukenkast rek bevestig je eenvoudig door middel van plak-, klik- of hangsystemen. Neem bijvoorbeeld de deurrekjes van de Axis-lijn van iDesign. Deze rekjes zijn zeer stevig en makkelijk in gebruik. Het keukenkast rek met twee manden hang je eenvoudig over de deur van je keukenkast. De ontwerpen van Yamazaki zijn net zo eenvoudig te plaatsen, maar hebben een rustieker design, zoals het zwarte handdoekrekje. Als je op zoek bent naar een keukenkast rek voor een specifieker doel kun je bij Joseph Joseph terecht. Bekijk de snijplankhouder, de messenhouder of de keukengereihouder eens. 

Organiseer jouw keuken met keukenkast rekjes

Of je nou een kleine of ruime keuken hebt, So Clever heeft het geschikte keukenrekje of -haakje. Combineer verschillende rekjes en haakjes om alle spullen in jouw keuken een plekje te geven. Deze pannendekselhouder kun je bijvoorbeeld gebruiken voor al je deksels. De verschillende haakjes van Confortime zijn weer ideaal om zakjes, handdoeken en keukengerei aan te hangen. De handdoekhaakjes hebben een strak design en passen over (bijna) elk keukenkastdeurtje.