Wijnrekken & Flessenrekken

De fraaiste wijnrekken & flessenrekken

Mooie flessenrekken mogen eigenlijk niet ontbreken in huis, zeker bij wijnliefhebbers. Naast slimme opbergers zijn flessenrekken vaak ook een woonaccessoire. Een wijnrek is een betrouwbaar én stijlvol antwoord op de vraag: ''Hoe bewaar ik mijn wijnen overzichtelijk?'' Op deze pagina vind je een aantal fantastische flessenrekken om wijn- of frisdrankflessen op te bewaren. Ook hebben we flessenrekken die geschikt zijn om kleinere flessen, zoals bidons of bierflesjes in te bewaren. Naast opruimers voor flessen heeft So Clever ook keuken organizers voor het organizen van etenswaren, pannen en de rest van de keuken.

Stevig en smaakvol: een wijnrek van staal

Een wijnrek van staal is een veelgezien item in de woonkamer of (bij)keuken. De meeste stalen wijnhouders op deze pagina hebben een klassiek design, waar de flessen netjes naast elkaar liggen op meerdere etages. Geef je de voorkeur aan een strak design of ga je liever voor een industrieel wijnrek? Match het flessenrek met de rest van je interieur en presenteer zo jouw wijncollectie aan je gasten (of natuurlijk lekker aan jezelf). Kies één van de ontwerpen van iDesign, Tomado of Zeller voor stevige staande flessenrekken. Heb je jouw flessen liever van de grond? Kies dan voor een uniek flessenrek voor aan de muur.

Koelkastproof: flessenrekken van kunststof

Ben je op zoek naar een flessenhouder die je bijvoorbeeld in je koelkast kunt zetten? Dan zijn de kunststof flessenhouders van Youcopia of iDesign misschien wel wat voor jou. De flessenhouders van iDesign zijn stapelbaar, waardoor je jouw wijncollectie kan uitbreiden tot elke gewenste grootte. Niet zo’n wijnliefhebber? De producten van Youcopia zijn speciaal ontworpen om kleinere flesjes, zoals bidons, halve literflesjes en drinkbekers in te bewaren. Zo bewaar jij alle soorten flessen netjes en overzichtelijk in één of meerdere flessen opbergers. Je kunt jouw opbergruimte optimaal benutten door staande flessenrekken en hangende flessenrekken te combineren!