Bijkeuken inrichten

Populaire producten in bijkeuken inrichten
Nieuwste producten in bijkeuken inrichten
Shop the look voor
bijkeuken inrichten
Verken onze Shop the Look pagina voor bijkeuken organisatie! Ontdek een uitgebreide selectie aan inspirerende ideeën en functionele producten om jouw bijkeuken te optimaliseren!

Strak en stijlvol je bijkeuken inrichten doe je met deze items!

Wil je jouw bijkeuken optimaal benutten, ongeacht de grootte? Met een slimme indeling voorkom je dat rommel zich opstapelt. Bij So Clever bieden we een scala aan handige items om jouw opbergruimte te vergroten en een georganiseerde bijkeuken te realiseren. Voor velen is de bijkeuken een functionele ruimte: een grote voorraadkast of opslag voor lege (statiegeld-)flessen. Bij So Clever zijn we er echter van overtuigd dat je plezier kan halen uit elke kamer in huis, ook uit de bijkeuken! En dat begint met een goede inrichting.

Vergroot je kastruimte met een keukenkast organizer

Op So Clever vind je talloze items waarmee je ieder hoekje van de keukenkast benut. Zo maak je met een keukenkast rekje gebruik van de hoogte, kan je fruit en groente opbergers producten stapelen, en met een Lazy Susans draaiplateau heb alles binnen handbereik.

Eén van onze eerste tips is: compact je pannen opbergen. Omdat de verschillende type pannen - koekenpannen, soeppannen, of wokpannen - niet dezelfde vorm en grootte hebben, is stapelen onhandig en rommelig. En ook al zou je ze makkelijk kunnen stapelen, dan nog moet je ergens de pannendeksels opbergen. Een pannenrek of dekselrek is daarom een must-have in elke keuken. Wij hebben verschillende soorten. Een pannenrek voor in de la, op het aanrecht of in de keukenkast: we hebben er altijd wel één die het beste bij jouw keuken past.

Creëer sfeer met een mooie flessenhouder

Wanneer de bijkeuken op orde is gebracht, mag deze ook sfeervol worden ingericht. Bijvoorbeeld met een mooie flessenhouder. Een flessenhouder hoeft niet alleen functioneel te zijn: een stalen wijnrek, bijvoorbeeld, is stevig én geeft de bijkeuken een industriële look. En met een flessenrek voor aan de muur hangen de wijnflessen op ooghoogte waardoor een saaie bijkeuken direct een stuk gezelliger oogt. 

De smaak te pakken? 

Als je eenmaal begonnen bent met de rommel opruimen en de bijkeuken inrichten, dan krijg je vanzelf zin om ook de keuken eens onder handen te nemen! Je vindt tussen het aanbod voor de keuken al onze items voor het ordenen van je keuken, zoals de keukenkastjes, het aanrecht of de gootsteen. Eerst wat inspiratie opdoen? Lees dan eens onze opbergtips, hier vind je tips voor het opruimen van elke ruimte in je huis.