Sieraden & juwelen opbergen - 5 handige opbergtips

15 December 2020
door So Clever

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent weer dat we onze mooiste kleding uit de kast trekken. En je outfit is natuurlijk niet compleet zonder feestelijke sieraden en accessoires! Hoe je je juwelen handig kunt opbergen zodat je nooit meer lang hoeft te zoeken naar dat ene sieraad, lees je in onderstaande opbergtips.

 

1. Houd je sieraden in het zicht

Vooral wanneer je haast hebt en snel je sieraden wilt omdoen, is het niet fijn als al je sieraden door elkaar liggen. Je kunt het beste een overzichtelijke, transparante opberger gebruiken voor sieraden die je dagelijks gebruikt. De ideale opbergtip hiervoor is deze transparante sieradendoos met lades, waarmee je je sieraden handig kunt categoriseren per etage.

 

 

 

2. Hang je kettingen op

Word jij ook zo moe van het uit de knoop halen van je kettingen? Om dit te voorkomen, is het handig om je kettingen afzonderlijk van elkaar op te hangen. Zo kun je direct de ketting pakken die je nodig hebt, en raken je kettingen niet meer in de knoop. Je juwelen kun je handig opbergen met bijvoorbeeld dit boom sieradenrekje van UMBRA, wat ook nog eens een echte eyecatcher is op je slaapkamer!

 

 

3. Maak gebruik van een wandorganizer

Als je een grote collectie sieraden hebt en veel wisselt van sieraden, is het fijn om ze op een overzichtelijke plek bij elkaar te bewaren. Met een wand- of deurorganizer bespaar je veel ruimte, en kun je je sieraden sorteren op kleur of categorie. Je juwelen kun je opbergen op veel verschillende manieren natuurlijk, maar deze wandorganizer van UMBRA is een uitkomst als je vaak wisselt van sieraden, en als je wat ruimte wilt besparen! Hang je sieraden op, of leg ze neer in het bakje.

 

 

4. Sorteer je oorbellen aan een oorbellenrekje

Het kan erg handig zijn om je oorbellen te scheiden van de rest van je sieraden. Je kunt een oorbel snel kwijtraken als je deze ergens los neerlegt, dus het is een stuk beter om je oorbellen per set van twee aan een oorbellenrekje te hangen. Je juwelen opbergen op deze manier kan gemakkelijk met dit oorbellenrekje van Yamazaki. Sorteer je oorbellen bijvoorbeeld van groot naar klein voor een mooi overzicht!

 

 

5. Leg je meest gedragen sieraden op je nachtkastje 

Er zijn vast sieraden die je vrijwel iedere dag draagt, maar die je liever afdoet tijdens het slapen. Leg een mooi decoratief bakje op je nachtkastje, zodat je deze sieraden daar kan neerleggen wanneer je gaat slapen. Niet alleen heel handig, maar het ziet er ook nog eens super luxueus uit! Je juwelen opbergen voordat je gaat slapen kun je bijvoorbeeld doen met dit sieradenschaaltje van UMBRA, met een mooi marmer design. 

 

Vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste  opbergtips, nieuwtjes en kortingen!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen