6 items die perfect georganiseerd kunnen worden in je lades

4 Juni 2021
door So Clever

Niet iedereen heeft lades in hun keuken-, badkamer- of woonkamerkastjes, maar als je het dan wel hebt is het o zo handig! Toch weten velen niet optimaal gebruik te maken van de ruimte in de lades en welke producten dan juist geschikt zijn voor lades.. Daar helpen wij je graag mee! Je lades zijn vanaf nu georganiseerd.

 

Kruiden

Allereerst: kruiden, een product die zeker niet mag ontbreken uit dit rijtje. Wanneer je keuken uit veel lades bestaat is het ideaal om een kruidenlade te creëren. En dan moet je niet denken aan een lade waar allerlei verschillende soorten en maten kruidenpotjes en -zakjes rommelig en onoverzichtelijk door elkaar staan, maar aan een lade waar je direct kunt pakken wat je nodig hebt. Voor deze kruidenlade schaf je dezelfde glazen kruidenpotjes aan, met een fijne organizer waardoor je overzicht behoudt in je lade. Jouw gerechten staan nu binnen no time op tafel!

Pannen

Ook pannen lijken snel vergeten te worden als het gaat om lade opvulling. Beschik je over grote brede lades onder je fornuis of in je keukeneiland? Perfect! Door gebruik te maken van een pannen organizer beschadig je je pannen niet en pak je vliegensvlug je favoriete pan uit de lade. Deze organizer is heel fijn omdat er nog een extra opzetstuk bij zit voor pannen met lange stelen. 

Snacks

Een snacklade, wie wil dat nou niet? Ook je snacks hoeven niet verstopt te worden in je keukenkastjes. Met name als je nog wat ondiepe lades over hebt kun je deze uitstekend gebruiken voor snacks of koffie en thee. Met transparante ladebakjes zorg je ervoor dat je snacks optimaal de maximale ruimte in beslag nemen en behoud je overzicht. Tip: wanneer je je snacks weer moet aanvullen kan je dit het beste op de spiegel-methode doen zoals ze dit in de supermarkt doen: trek alle ‘oude’ producten zoals koeken naar voren en leg hierachter de nieuwe koeken. Zo ga je voedselverspilling tegen!



Make-up en beautyproducten

Ook wanneer je badkamer lades hebt, zijn deze ideaal voor het opbergen van je make-up en beautyproducten! Zeker de make-up fanaten onder ons weten dat het nogal onoverzichtelijk kan worden met al die paletten, potjes, potloden, en lipsticks. Ook hiervoor zijn transparante ladebakjes ideaal. Zo kun je je make-up en beautyproducten namelijk makkelijk categoriseren en wordt je ochtendroutine een stuk aangenamer!



Speelgoed 

Last but not least hebben we speelgoed. Want de papa’s en mama’s onder ons weten heel goed dat dit nogal een struikelblok kan zijn… letterlijk en figuurlijk. Het fijne aan een speelgoedlade is dat het voor een kind ook direct een stuk gemakkelijk wordt om het op te ruimen, zeker wanneer de lade laag zit. Gebruik opbergdozen met uitneembare bakken voor bijvoorbeeld lego en of playmobil en categoriseer op kleur of set. 


Wist je dat we bij So Clever een categorie hebben speciaal voor lade organizers? Ook voor bijvoorbeeld je kledingkast kunnen ladeverdelers ideaal zijn. Bekijk de andere talloze mogelijkheden in de categorie.

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen