Handige opbergtips: slim op reis met Clever Travel

22 September 2020
door So Clever

Yes, daar zijn we weer met onze wekelijkse opbergtip. Deze keer alles omtrent reizen en de zogeheten packing cubes, want wij hebben een hele fijne collectie, namelijk: Clever Travel. Ga voortaan slim op reis met deze gemakkelijke reis organizers. Wedden dat je nog nooit zo relaxed op vakantie bent gegaan!

 

Stap 1: Lijstjes maken

Allereerst kan het rust in je hoofd creëren door simpelweg een paklijst te maken. Verdeel je lijst in drie delen: wat je in je koffer, toilettas en handbagage meeneemt. Zo houd je het overzichtelijk. Een handige paklijst die daarbij kan helpen is de lijst van de anwb. Dan weet je in ieder geval zeker dat je niks vergeet!

 

Stap 2: Pak de koffer in

Daarna kunnen we beginnen met het inpakken van je koffer. Dit is een klus waar je namelijk best tegenaan kan hikken. Met onze packing cubes is dat snel verleden tijd. Deze koffer organizer is de ideale verdeler voor in je koffer: verdeel je jurkjes, broeken en shirts over verschillende compartimenten en houd ook nog packing cubes over voor je ondergoed, sokken en zwemkleding. Wanneer je langs meerdere bestemmingen komt is dit ideaal want je hebt je koffer zó in- en uitgepakt. Daarnaast hebben we ook nog packing cubes speciaal voor je schoenen. Ideaal, want zo blijft je kleding netjes schoon! Houd nog wel genoeg ruimte over voor je toilettas, want die komt er natuurlijk ook nog bij.

packing cubes georganiseerd reizen travel clever

 

Stap 3: Toiletspullen sorteren

Dan verder met je toilettas. Zo hebben we namelijk ook een fijne beautycase om je make-up en beautyproducten apart van elkaar te onderscheiden. Maar we hebben natuurlijk ook een reguliere reis toilettas voor dames en heren. Begin met producten inpakken waarvan je zeker weet dat je die de dag(en) erna niet meer hoeft te gebruiken. Wil je bijvoorbeeld in de avond voordat je weg gaat nog douchen? Pak je shampoo dan nog niet in, maar zet de fles op een zichtbaar plekje zodat je deze niet alsnog vergeet mee te nemen. De reis toilettassen van de Clever Travel collectie zijn super praktisch ingericht met verschillende sorteervakken zodat jij alles makkelijk terugvindt op vakantie.

grote reistas so clever

 

Stap 4: Reisaccessoires klaarleggen

Als laatste is je handbagage aan de beurt. Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel omdat je je handbagage tijdens je reis veel gebruikt. Het is dus van belang dat deze slim georganiseerd is, omdat je ook belangrijke documenten moet opbergen. Zo is ons reistasje een ideale reisaccessoire. Hierin berg je je paspoort, reisdocumenten, vreemde valuta en wellicht wel een vaccinatieboekje op. Zo heb jij alles bij de hand en hoef je niet urenlang te zoeken in je handbagage tas. Over een handbagage tas gesproken… Ook daarvan heeft de Clever Travel collectie een heel fijn exemplaar! Deze handbagage tas schuif je zo aan je koffer, mega handig! 

ga goed voorbereid op reis met Clever Travel handbagage tas

 

Reisplezier begint vanaf nu al bij het inpakken! Benieuwd geworden? Bekijk dan onze collectie met reis opbergers!

 

Beeld: Unsplash
Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen