Gootsteen organizers

Alles georganiseerd in en rondom de gootsteen

Met welke gootsteen organizer richt ik mijn wasbak handig in? Gemak is belangrijk in de keuken, dus ook in en om de gootsteen. Berg jouw sponsjes, afwasborstels, zeep en doekjes netjes op met behulp van een slimme gootsteen organizer. Wij willen je helpen vinden wat bij jouw inrichting en voorkeuren past. Daarom hebben we gootsteenorganisers van allerlei materialen in ons assortiment: glas, metaal, kunststof, roestvrijstaal, marmer en hout. Ook bieden we producten van verschillende merken aan, die allen een eigen, speciale stijl hebben. Natuurlijk is dit niet alleen het geval bij een gootsteen organiser. We hebben veel verschillende kwaliteitsvolle opbergers voor de gehele keuken!

Een gootsteen organizer voor afwasborstel, doekjes en spons

Ja, het is helaas toch echt zo: de afwas hoort ook bij het huishouden. Niet iedereen vindt dit het leukste klusje, maak het daarom zo eenvoudig mogelijk met een gootsteenorganizer. Sommige sponshouders bevestig je eenvoudig met zuignappen aan jouw gootsteen, anderen hang je net zo makkelijk aan de kraan. Ook een gootsteen houder voor je afwasborstel is makkelijk in gebruik én oogt opgeruimd en stylish, bijvoorbeeld die van het merk UMBRA. Ook (vaat)doekjes verdienen een nette plaats bij de gootsteen. Daarom hebben we ook een aantal handige vaatdoekhouders in ons assortiment. Deze verschillen o.a. in grootte, materiaal en manier van bevestigen. Zo kun jij het product kiezen dat op jouw aanrecht past, qua stijl én formaat.


De gootsteen organizer voor jouw favoriete zeep

Het keuken zeeppompje van merk Joseph Joseph zijn het perfecte voorbeeld van een elegante gootsteen organizer. Het strakke design van dit merk resulteert in stijlvolle gootsteen accessoires. Een aantal van de ontwerpen heeft zelfs extra ruimte voor bijvoorbeeld een afwasborstel of schuursponsje. Zo kun je binnen no time jouw gootsteen organizen. Niet alleen Joseph Joseph, maar ook de gootsteen organizer van andere merken als iDesign en Five bieden fraaie opbergoplossingen. Zo heb jij altijd jouw lievelingszeep binnen handbereik en ruikt je keuken heerlijk. 

Gootsteen organiseren voor een net keukenbeeld

Een georganiseerde gootsteen is de sleutel tot een opgeruimde keuken. Maak daarom van je keuken een oase van orde en efficiëntie door slim gebruik te maken van bijkomende organizers. Plaats je keukengerei op een strategische wijze in keukenrekken waarmee je bijvoorbeeld pannen netjes stapelt in een pannenrek. Gebruik vervolgens handige keuken accessoires en vind een oplossing voor een dagelijks probleem met bijvoorbeeld anti-slip matjes, erg handig om schuiven in je keukenlades te voorkomen. Ontdek hoe doordacht een aanrecht organizer eigenlijk is en hoe jij ermee een veilige opbergruimte creëert voor bijvoorbeeld je messen.