Kast organizers

Kledingkast indelen met een kast organizer

Een opgeruimd huis in een opgeruimd hoofd. Geen gek idee dus om veel gebruikte ruimtes netjes te houden. En waar kijk jij elke ochtend in? Juist! In je kledingkast. T-shirts, broeken, jurkjes, rokken, ondergoed en misschien zelfs wel schoenen: alles moet in je kledingkast passen. Door met een kledingkast organizer te werken, zorg je er niet alleen voor dat je kast er netjes uitziet, ook is er een grote kans dat je met behulp van kast organizers meer ruimte creëert. Handig om te weten voor de shopliefhebbers onder ons.

Een logische indeling voor de kledingkast maak je zo

Kledingstukken berg je allemaal verschillend op. Schoenen zet je waarschijnlijk neer in een kastje, T-shirts en broeken vouw je misschien wel op en lange jurken en jassen hang je op een hangertje. Dus wat is een goede indeling van je kledingkast? Met een slimme kledingkast organizer van So Clever kun je – door kledingstukken op verschillende manieren op te bergen – een kledingkast logisch indelen.

Kleding ophangen met behulp van een hang organizer

Waarschijnlijk hang je T-shirts of jurkjes nu op aan een gewone kledinghanger. Maar specifieke kledinghangers kunnen veel effectiever werken. Hang bijvoorbeeld tassen op aan een speciale handtas organizer of hang je broeken en rokken aan broekhangers. Maar ook ondergoed kan met een hangende kledingkast organizer worden opgehangen.

Schoenen organizer in de kast

Staan je schoenen nu nog rommelig in de hal of in je slaapkamer? Ook sneakers, laarzen en pumps kunnen in je kledingkast opgeborgen worden met behulp van speciale schoenen opbergers. Je hebt de keuze uit verschillende kast organizers, zoals een schoenenbox, schoenenstapelaar of schoenenmand.

Sorteren met kleding organizers voor planken

Leg je je T-shirts en truien altijd netjes neer op een plank, maar wordt het binnen de kortste keren weer een rommeltje? Dan kunnen plank verdelers je helpen. Sorteer je kleding op kleur of leg bijvoorbeeld wintertruien en zomertopjes op elkaar en plaats er een plank verdeler tussen. Daarmee kun je alsnog verschillende soorten, maten en kleuren kleding naast elkaar opbergen, maar blijft wel alles gescheiden liggen en behoud je dus overzicht.

Fijne kledingkast indeling met manden en dozen

Natuurlijk kun je met een algemene opbergmand of doos ook al een logische indeling maken in de kledingkast. Je kunt zelf bepalen wat je daarin opbergt, je tassen, je riemen, winteraccessoires of ondergoed. Kledingkast organizers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er kartonnen opbergdozen, kledinghoezen en vacuümzakken voor kleding. Door te kiezen voor een opbergdoos met een deksel kun je kleding stofvrij opbergen en de manden op elkaar in de kast stapelen. Nog een kleine ladekast over? Ondergoed en sokken opbergen kunnen daarin perfect liggen en met een lade organizer houd je alle soorten bij elkaar vandaan.

Kast organizers van So Clever

Als je de kledingkast met slaapkamer organizers een make-over hebt gegeven, is het tijd om de andere ruimtes in huis aan te pakken. Zo hebben we ook badkamer accessoires en kun je alle schoenen van het gezin netjes sorteren met een hal organizer. Zie je door de organizers het bos niet meer? Dan kun je inspiratie opdoen met onze opbergtips.