Make-up bakjes

Make-up bakjes: stapelbaar, met deksel en decoratief

Make-up bakjes zijn verkrijgbaar in alle maten die je maar kunt bedenken. Daarom zijn bakjes voor make-up voor iedereen handig in gebruik. Met make-up opbergbakjes met handvatten kun je de bakken altijd gemakkelijk van plek verplaatsen en optillen uit een kast of lade. Make-up bakjes met deksel zorgen er dan weer voor dat je cosmetica stofvrij blijft en dat de bakjes op elkaar gestapeld kunnen worden.

Transparante make-up opbergbakjes voor overzicht

Het fijne aan transparante make-up bakjes is dat je gemakkelijk kunt zien waar je welke make-up producten hebt opgeborgen. Ook passen deze bakjes voor make-up in ieder interieur. Stapel ze op elkaar in een kast, zoals deze make-up opbergbakjes van The Home Edit of combineer de make-up bakjes van iDesign met elkaar in een badkamerlade.

Decoratief opruimen

Naast de acrylbakjes hebben we ook decoratieve make-up bakjes om je make-up te organiseren. Denk maar aan de stapelbare make-up opbergbakjes van Orthex. Kies zelf de maat van je opbergbakje en bestel er wel of geen deksel bij. Deze bakken zijn bijvoorbeeld perfect om grotere oogschaduw paletten of losse accessoires in op te bergen. Ook kunnen opbergers met een houten detail niet missen in het assortiment van So Clever. Kies voor losse houten make-up bakjes van Five®, of ga voor een 4-delige bamboe set van Zeller. Dat zijn vier losse bakjes op één plateau waardoor al je make-up georganiseerd wordt maar overzichtelijk bij elkaar blijft staan. Het merk Zeller heeft daarnaast ook nog deze opbergbak met handvat. Deze opbergbak heeft vier verschillende compartimenten die met een praktische handgreep gepakt kan worden. Dit ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld knutselspullen of gereedschap.

Bakjes voor make-up en andere verzorgingsspullen

Naast make-up bakjes kun je ook make-up kastjes en make-up tasjes bestellen om je make-up producten in op te bergen. Ben je een echte make-up liefhebben dan wil je al je mooie spulletjes misschien wel tentoonstellen in een make-up display. Weet je nog niet zo goed hoe en waar je moet opbergen dan kan een kijkje op onze blog geen kwaad. Daar doe je genoeg inspiratie op om aan de slag te gaan.