Elfa

Elfa is in 1948 door de Zweedse ingenieur Arne Lydmar opgericht en staat sinds jaar en dag bekend om de innovatieve opbergsystemen die je zelf kunt samenstellen. Het merk kenmerkt zich door het ruime aanbod aan slimme opbergonderdelen waarmee je jouw eigen deurrek, wandrek of open kledingkast ontwerpt.

Investeer met Elfa in de toekomst

Naast dat het merk bekend staat om hun handige systemen waarmee je jouw eigen opbergrek creëert, wordt het merk ook gekenmerkt om haar hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Alle ijzeren onderdelen zijn voorzien van een anti-kras coating. Een Elfa product koop je niet voor even maar voor het hele leven. Het opbergrek kan gemakkelijk op meerdere plekken in huis gebruikt worden en past daardoor altijd wel ergens in huis. Voeg gemakkelijk onderdelen toe of laat onderdelen weg. Als extra zekerheid ontvang je standaard 10 jaar fabrieksgarantie op de producten van Elfa.

De deurrekken van Elfa

Als exclusieve partner van Elfa biedt So Clever unieke deurrekken aan die passend gemaakt kunnen worden voor iedere deurmaat. De Elfa deurrekken kunnen – zonder te boren – met deurhaken worden opgehangen aan stompe deuren maar kunnen ook direct op een deur of muur geschroefd worden. Kies in je voorraadkast voor de witte deur organizer of voor dit wit multifunctioneel deurrek. Bovendien is dit badkamer deurrek ideaal voor het opbergen van verzorgingsproducten, douche artikelen en handdoeken. Liever een deurrek inzetten in de keuken? Dit wit rek voor aan de keukendeur zorgt voor alle opbergruimte die je nodig hebt voor al je keukengerei en producten.

Mandjes en bakjes voor aan deurrek

Aan een deurrek kun je gemakkelijk Elfa deurrek onderdelen toevoegen. Je kan bijvoorbeeld over de gehele lengte van de wandlijst gaasmandjes of draadmandjes bevestigen. Deze zijn ideaal voor het opbergen van potjes, kantoorartikelen, flessen of huishoudartikelen. Kies jouw favoriete mandje of kies voor meerdere kleine opbergbakjes. Het ophangen van de opbergbakjes kan aan het prefoplaatophangbord of aan de verticalelijst. Kies jouw favoriet!

Haakjes aan deurrek van Elfa

Aan de deurrekken van Elfa zijn ook gemakkelijk verschillende soorten haken op te hangen. Deze haken bevestig je aan een wandlijst of prefoplaat ophangbord.  Je kan kiezen voor smalle ophanghaken die ideaal zijn voor het ophangen van hand-, thee- en vaatdoeken. Daarnaast zijn de ophanghaken beschikbaar in een lang en kort formaat. Kies jouw favoriet van het ophangen van jassen, vesten en schorten. Houd je het liever eenvoudig? Dan zijn deze klassieke ophanghaken van Elfa iets voor jou.

Elfa bij So Clever

Elfa is een van de vele merken die So Clever in zijn aanbod heeft. Neem een kijkje tussen de vele, andere merken en vind het merk dat bij jou past. Laat je inspireren via de shop the look pagina. So Clever houdt zich bezig met de laatste trends op het gebied van opruimen, organiseren en ordenen. Ook interesse in op de hoogte blijven van de laatste updaten? Schijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.