YouCopia

Het merk YouCopia is opgericht in 2009. De productontwerpen zijn erop gefocust om jou een juich moment te geven. Ze willen precies dat item leveren waar jij naar opzoek bent. De innovatieve producten hebben ons al overtuigd en hopelijk binnenkort jou ook.

Onderscheidend en uniek

YouCopia zorgt ervoor dat je een blij gevoel krijgt van de kleinste dingetjes in je interieur. Niemand vindt het namelijk leuk om een rommelig huis te hebben! Daarom maakt YouCopia unieke producten die vergelijkbaar zijn met andere organizers op de markt. De witte kunststof opbergers passen bij elk interieur. 

Koelkast opruimen

Het organiseren van je koelkast is werkt tegen voedselverspilling en zorget dat jouw producten langer houdbaar blijven. Deze koelkastbakken zijn beschikbaar in verschillende formaten zijn ideaal voor het bewaren van groente en fruit. Om te zorgen dat (wijn)flessen niet gaan rollen in jouw koelkast heeft dit merk een handige flessenhouder ontworpen. Daarnaast is deze koelkast organizer beschikbaar in drie formaten die ideaal zijn voor het opbergen van diverse producten. Door de praktische handvaten en kleine wieltjes zijn deze bakjes gemakkelijk te gebruiken in elke koelkast.

YouCopia in je keukenkast

Lijkt het of je altijd te weinig ruimte hebt in je keukenkastjes? YouCopia heeft verschillende oplossingen voor in jouw keukenkast. Deze keukenkast organizer heeft verstelbare plankjes en zorgt snel voor meer opbergruimte en overzicht in je keukenkast. Haal de maximale capaciteit uit je keukenkast door een snijplank houder en dekselhouder aan te schaffen. Ideaal voor bakspullen, ovenschalen, snijplanken en deksels. Voor het opbergen van thee is deze theezakjeshouder ideaal. Zowel in de keukenkast, als op het aanrecht een stijlvolle toevoeging.

Draaibare organizers

Dit draaiplateau is ideaal voor het slimmer gebruiken van ruimte in je koelkast. Met een simpele draai aan het plateau kun je gemakkelijk potjes of flesjes naar voren verplaatsen zonder andere artikelen te verplaatsen. Kies voor het draaiplateau met uitneembare bakjes als je liever een draaibare oplossing wil op je aanrecht of in je keukenkast. Bewaar snoep, mueslirepen en kleinere keukenbenodigdheden in deze organizer. Als je ook wat grotere keukenspullen wil bewaren dan is dit draaiplateau met verstelbare verdelers een fijne toevoeging aan jouw keuken. Daarnaast zijn deze draaiplateaus ook inzetbaar in bijkeuken of badkamer.

Het optimaal gebruiken van je lades

Alle opbergers van dit merk zijn gemaakt voor optimaal gebruik. YouCopia heeft ook een handige oplossing voor het effectief gebruiken van de keukenlade. Deze kruiden organizer voor in lade is ideaal voor het opbergen van kruiden, specerijen, blikken en glazen potten. In plaats van de lade enkel te gebruiken als besteklade, denkt YouCopia mee over innovatieve, nieuwe oplossingen.

YouCopia bij So Clever

So Clever heeft verschillende opbergers en organizers van YouCopia in het assortiment. Als dé opberg expert zijn wij constant bezig om innovatieve producten voor je vinden hoe jij nog slimmer en gemakkelijker kan opbergen. In de productbeschrijving van elk product vind je hoe en waar in huis je de desbetreffende opberger kan gebruiken. Laat jezelf inspireren met verschillende tips en voorbeelden via onze opbergtips of shop the look pagina.