Paraplubakken

Paraplubakken gebruiken

Een paraplu zorgt ervoor dat je buiten droog blijft in de stromen regen, maar eenmaal binnen druppelt het overtollige water van de paraplu zo op je mooie vloer in de hal. Gevolg: bij binnenkomst moet je gelijk met handdoeken aan de slag om je vloer droog en schoon te krijgen. Daar heb je geen zin in en het kost ook nog eens onnodig veel tijd. Een paraplubak neemt dit ongemak gelijk weg. Zet een paraplustandaard direct naar je deur in de hal en laat je paraplu voortaan lekker uitlekken in de daarvoor bestemde organizer.

Maar welke paraplubak is geschikt voor in de hal? De parapluhouders van So Clever zijn niet alleen praktisch maar staan door het ontwerp ook nog eens goed in je hal. Zo organiseer je je hal niet alleen, maar decoreer je de ruimte ook gelijk.

Design paraplubak

De paraplubak van Zeller is open maar heeft een grote druppelvanger in de voet zitten. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de paraplustandaard eigenlijk niet opvalt, maar toch kun je er tot vier paraplu’s in opbergen. Nog zo’n design paraplubakis het exemplaar van Yamazaki. De paraplubak is van één kant open en aan één kant dicht. In deze design paraplubak passen zowel twee korte als twee lange paraplu’s. Draai de open kant naar je toe als je een paraplu wilt pakken en draai deze weer om om je hal netjes en overzichtelijk te houden. 

Op een andere manier een paraplu opbergen

Natuurlijk hebben we naast een staande paraplubak ook een andere manier gevonden voor een paraplu opbergen, namelijk hangend! Deze magnetische parapluhouder kun je op een magnetisch oppervlakte in de hal hangen. De twee houten houdertjes houden je korte paraplu’s netjes tegen. Uit deze organizer grijp je gemakkelijk snel een paraplu mee als je naar buiten moet op een regenachtige dag.

Overzichtelijke halorganizers voor een overzichtelijk huis

Maar met een paraplubak is je hal natuurlijk nog niet klaar. Daarom verkopen we ook nog andere handige halorganizers. Denk aan een stapelbaar schoenenrek, een decoratieve kapstok en een multifunctioneel sleutelrekje met postbakje.