Esther|professional organizer

Specialisme: opruimcoach, huishoudcoach

Esther gaat praktisch en concreet aan de slag om rust en ruimte te creëren in je huis. Een opgeruimd huis waar jij je thuis voelt, dat is waar Esther voor gaat!

 

Over Esther:

Verlang je naar overzicht in je huis, maar heb je geen idee hoe je dat aan kunt pakken? Overzie je het niet meer en word je daar onrustig, lusteloos en ontevreden van?

Er is hoop! Ook voor jou is het mogelijk om in een huis(houden) te leven dat afgestemd is op jouw dagelijkse routines en dat van je huisgenoten. Wanneer jouw spullen een logische, vaste plek krijgen, ontstaat er als vanzelf systeem in je kasten en ruimtes. Opruimen zal dan steeds minder tijd en frustratie kosten. 

Ik help je graag om weer grip te krijgen op je huis en je spullen. De manier waarop we dat doel gaan bereiken, is afhankelijk van jouw wensen. Als jij graag wil leren opruimen en keuzes maken, is een coachingstraject de beste manier. Samen gaan we 'hands-on' aan de slag in jouw huis of op jouw werkplek.

Misschien wil jij niet per se leren opruimen, maar vooral genieten van de keuken of kledingkast waar jouw spullen op een praktische en mooie manier zijn georganiseerd. Ook dat is mogelijk. Ik neem je al het werk uit handen en zorg ervoor dat jouw ruimte optimaal benut wordt en jouw spullen tot hun recht komen.

Een opgeruimd huis waar jij je thuis voelt, dat is waar ik voor ga!

 

Uurtarief: €70,- per uur

Pakketprijzen op aanvraag.

 

[SPLIT]