Esther|professional organizer

Specialisme: opruimcoach, huishoudcoach

Gaat praktisch en concreet aan de slag om rust en ruimte te creëren in je huis. Helpt bij het maken van keuzes over spullen, papieren en tijd in een tempo dat bij jou past.

 

Over Esther:

Verlang je naar overzicht in je huis, maar heb je geen idee hoe je dat aan kunt pakken? Misschien heb je nooit het goede voorbeeld gekregen of heb je omstandigheden of levensgebeurtenissen meegemaakt waardoor het niet (meer) lukt om je huis bij te houden. Je overziet het niet meer en daar word je onrustig, lusteloos en ontevreden van.

Opruimen geeft letterlijk ruimte, in je huis en in je hoofd. Opruimen heeft alles te maken met kiezen en loslaten. En opruimen is te leren! Ook als het je nooit eerder is ‘gelukt’ of als je steeds weer in dezelfde situatie belandt. 

Ik help je graag om weer grip te krijgen op je huis en je spullen, maar ook op papieren en tijd. Met behulp van de methode KLAAR© gaan we heel praktisch en concreet aan de slag in jouw huis in het tempo dat bij jou past. Stap voor stap zal je weer regie krijgen over jouw spullen. Een opgeruimd huis waar jij je thuis voelt, dat is waar ik voor ga!

 

Uurtarief: €57,- per uur

Pakketprijzen op aanvraag.

 

Esther is lid van de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers).

 

[SPLIT]