Marijke|professional organizer

Specialisme: opruimcoach, styling

Bespreekt samen met jou je wensen, waarbij je kunt kiezen tussen verschillende opties: organizing en coaching aan huis, of het volledig uitbesteden van een organizing project met styling service.

 

Over Marijke:

Wil jij ook een opgeruimd huis waarin je onbezorgd kunt genieten? Weet je niet goed waar te beginnen of dat beginnen komt er maar niet van? Kortom, kun je hulp gebruiken bij het creëren van meer ruimte, overzicht, structuur en rust in huis?

Ik bespreek graag samen met jou wat je wensen zijn. Je hebt hierbij de keuze uit organizing en coaching aan huis of het uitbesteden van een organizing project. Wanneer we samen aan de slag gaan krijg je inzicht hoe je bepaalde zaken het beste organiseert en zo kan houden. Bij uitbesteding van een project wordt alles voor jou georganiseerd en geregeld.

Er is één doel. Logisch ingerichte ruimtes in en om het huis waarin alle spullen een vaste en vanzelfsprekende plek hebben. Zelfs met je ogen dicht vind je voortaan alles moeiteloos terug in huis.

Bij elke opdracht kun je kiezen voor de styling service. Aan de hand van jouw wensen, stijl, budget en de aard en omvang van een project worden organizing producten geselecteerd. Zo wordt het perfecte plaatje gecreëerd; praktisch ingedeeld, goed georganiseerd en met een stijlvolle uitstraling. 

 

Uurtarief: €65,- per uur 

*Pakketprijzen op aanvraag. 
*Zakelijke opdrachten offerte aanvragen.

 

Marijke is lid van de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers).

 

[SPLIT]