Maayke|professional organizer

Specialisme: luxury styling

Transformeert elke ruimte tot een georganiseerde en stijlvolle ruimte. Werkt met een op maat gemaakt plan met opbergsystemen en zorgt voor de volledige styling.

 

Over Maayke:

Mijn naam is Maayke, en als luxe organizer aan huis geloof ik in een totale woonbeleving. Samen met mijn team transformeer ik ruimtes, waarbij we aandacht hebben voor de relatie tussen functionaliteit en styling. Wij geloven dat schoonheid zit in de kleinste details: van kookboeken op kleur gesorteerd, tot handgeschreven labels. Wij snappen dat niet iedereen tijd en zin heeft om in het weekend de voorraadkast uit te pluizen. Juist dit is wat ik en mijn team het liefste doen en als geen ander kunnen!

Eerst proberen we inzicht te krijgen in de werking van jouw gezin. Samen bespreken we jouw wensen en behoeftes en bepalen we de nieuwe style. Jouw ruimte wordt geïnspecteerd en ingemeten. Daarna maakt ons team een plan voor de ruimte en de opbergsystemen en voorraden worden voor je besteld. We ruimen de ruimte voor je uit, en we inventariseren en categoriseren je spullen. 

Als jouw ruimte door ons is ingericht en gestyled, geven we je tips om de ruimte werkbaar te houden. Zo kun jij jouw geordende lifestyle onderhouden voor de lange termijn!

 

Uurtarief: €75,- per uur