Schoenenrekken

Schoenenrekken met veel opbergmogelijkheid

Schoenen: ze slingeren vaak overal door het huis heen. In de hal, onder de salontafel en naast het bed. Naast dat je elke keer met haast moet zoeken naar het juiste paar schoenen als je de deur uit moet, kun je ook nog lelijk vallen over de sneakers en laarzen als deze op de grond liggen. Maar hoe berg ik schoenen op? Een schoenenrek is hier je redding.

Ophangen, uitschuiven of toch stapelen?

Maar natuurlijk is niet iedere hal of slaapkamer hetzelfde. En ook de grote van de schoenencollectie kan bij iedereen verschillen. Daarom hebben we bij So Clever schoenenrekken die uitschuifbaar, stapelbaar en op te hangen zijn.

Uitschuifbaar schoenenrek

Ben je een echte schoenenfanaat of heb je een groot gezin dan kan een uitschuifbaar schoenenrek goed van pas komen in jouw huis. Deze schoenenopberger kun je gemakkelijk uitschuiven naar de hoeveelheid schoenen die jij erop kwijt wil. Het merk Yamazaki staat bekend om de uitschuifbare schoenenrekken. Dit schoenenrek van metaal is verkrijgbaar in twee kleuren en maar liefst uitschuifbaar tot 70 cm! Genoeg voor het hele gezin dus.

Stapelbaar schoenenrek

Maar niet alleen met een uitschuifbaar schoenenrek kun je al je favoriete exemplaren een georganiseerd plekje geven. Stapel een schoenenhouder op in de hal of in een kast en sorteer je schoenen op formaat en kleur. Dit stapelbaar schoenenrek van Five® biedt ruimte aan zes schoenen per rek en blijft doormiddel van een kliksysteem stevig op elkaar staan. Bouwen maar!

Schoenenopberger aan de deur

Ben je nou dol op het kopen van schoenen, maar raakt je opbergruimte op of is deze al beperkt, kijk dan eens naar een schoenenopberger voor aan de deur. Metaltex biedt stevige exemplaren aan waardoor je zo’n zes tot acht schoenen gemakkelijk aan de binnenkant van je slaapkamerdeur kunt hangen.

Schoenenrek hout

Natuurlijk kan bij So Clever een houten exemplaar van het schoenenrek niet ontbreken. Dit schoenenrek van hout van Zeller heeft twee schuin aflopende plankjes waardoor je goed al je schoenen kan bereiken. En Five® heeft een prachtig rek van duurzaam bamboe. Hiermee ruim je niet alleen op, maar pimp je de hal of slaapkamer ook heel simpel.

Specifieke en multifunctionele opbergrekken

Niet alleen schoenen moet je opbergen, ook kleding, handdoeken, keukenaccessoires en eigenlijk alle rommeltjes in huis. Bij So Clever hebben we voor iedere ruimte in huis opbergrekken. Een wandrek, hangmand of deurorganizer of heel specifiek een keukenrek, badkamerrek en sleutelhoudertje. Het kan hier allemaal!