Spring Cleaning

De lente is begonnen! Met behulp van deze handige organizers wordt deze spring cleaning een fluitje van een cent.


Spring cleaning met So Clever

De lente schoonmaak is het perfecte moment om je al je spullen is even goed uit te zoeken en te reorganiseren. Haal alles uit je kasten, maak alles schoon, zoek je spullen uit en reorganiseer ze gemakkelijk met het brede assortiment aan handige organizers van So Clever. Zo maak je van jouw lente schoonmaak een groot succes!

Het organiseren van je koelkast

Organizers voor je koelkast helpen bij organiseren en het langer vers houden van je producten. Zo zijn er speciale organizers voor het bewaren voor je groente en fruit. Daarnaast zijn er ook veel verschillende soorten maten waardoor er voor iedere koelkast een bakje is.

Het organiseren van je kledingkast

Tijdens de lente schoonmaak ga je ook je kleding kast uitzoeken. Een opgeruimde kledingkast zorgt er niet alleen voor dat je je kleding makkelijk vind maar, het creëert vaak ook meer ruimte en het houdt je kleding fris. So Clever heeft verschillende hang organizers, manden en dozen en plank organizers om jouw kledingkast weer helemaal op orde te krijgen.

Het organiseren van je keukenkastjes

Puilen jouw keukenkastjes uit met allerlei producten en staat alles helemaal door elkaar? Dan is het met deze spring cleaning tijd om jouw keukenkastjes aan te pakken. Breng structuur aan met de handige kruiden organizers, servies opbergers en draaiplateaus van So Clever.

Het organiseren van je voorraadkast

Je voorraad nalopen en uitzoeken is ook een groot onderdeel van de spring cleaning. Zodra je dit hebt gedaan, kun je alle producten weer praktisch organizen met de opbergbakjes van So Clever. Maak gebruik van de stapelbare bakken waarmee je de hoogte tussen de planken opvult of gebruik de handige voorraadbakken om weer een overzicht te creëren en om het eten langer houdbaar te houden.