So Clever in Woonstore

12 Maart 2024
door Sander

Binnen ons team van So Clever was het altijd een doel om uiteindelijk onze producten beschikbaar te maken in de retailwereld. Na de lancering van onze eigen collectie in december 2023, zagen we eindelijk een kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Lees hieronder hoe deze spannende stap tot stand is gekomen en ontdek welke producten je vanaf 1 maart 2024 kunt vinden in welke winkel!



Wat is Woonstore?
Woonstore, gevestigd in Capelle aan den IJssel, is dé woonwinkel gespecialiseerd in meubels, interieurdecoratie en woonaccessoires voor elke woning. Met meer dan 100 shop-in-shop merken onder één dak, bieden we onze klanten een unieke en gevarieerde winkelervaring. Onze winkel beslaat maar liefst 10.000 m2, waar elke hoek een nieuwe ontdekking kan zijn met elk merk dat zijn eigen unieke stijl en visie biedt.


So Clever in Woonstore: Een perfecte match
In onze shop-in-shop bij Woonstore betreed je een retailomgeving van So Clever, waar je al onze organizers uit de So Clever Collection kunt vinden. Wat onze shop-in-shop nog specialer maakt, zijn de ingerichte kasten die we hebben opgezet. Hier kun je de producten in actie zien en ontdekken hoe je ze het beste kunt toepassen in jouw eigen huis. Van slimme opbergsystemen tot handige keukenhulpmiddelen, onze ingerichte kasten bieden inspiratie en laten zien hoe je ruimte kunt optimaliseren zonder in te leveren op stijl.

Ben je nieuwsgierig naar het volledige uitresultaat? Kom dan vooral kijken. We kijken ernaar uit om je te zien in onze So Clever shop-in-shop, waar slimme stijl en functionaliteit samenkomen om jouw huis nog mooier te maken.

Adres WoonStore
Lylantse Baan 7
Capelle aan den IJssel
Unit 92: So Clever

Openingstijden
Maandag tot vrijdag: 10:00–17:30 uur
Zaterdag 10:00–17:00 uur
Zondag 12:00–17:00 uur


Welke producten liggen bij Woonstore?

De So Clever Collection, met ruim 50 opbergers, is terug te vinden in onze shop-in-shop. Deze opbergers bieden een veelzijdige selectie van must-haves die niet alleen functioneel zijn, maar ook betaalbaar blijven zonder in te leveren op kwaliteit. Van ladebakjes tot unieke hang organizers, deze collectie legt de basis voor het creëren van een gestructureerd en georganiseerd huis.


Ladebakjes:

Deze ladebakjes zijn verkrijgbaar in 8 verschillende maten en 2 hoogtes, maar het is de hoogwaardige kwaliteit die echt het verschil maakt. Met een foutloze afwerking, vervaardigd uit duurzaam materiaal en voorzien van anti-slip voetjes, bieden ze de perfecte oplossing voor een geordende lade.

Voorraadbussen:
Droom je van een perfect georganiseerde voorraadkast? Met onze twee verschillende voorraadbussen creëer je niet alleen een mooi geheel, maar blijft je eten ook nog eens langer vers dankzij de luchtdichte sluiting.

Draaiplateaus:
Met maar liefst 6 varianten zijn draaiplateaus de must-have organizer die in elk huishouden van pas komt!

Hangorganizers & kruidentrappen:
Onze hangorganizers maximaliseren de ruimte in je kasten en besparen kostbare vloeroppervlakte. En met onze kruidentrappen, voorzien van meerdere niveaus, heb je altijd al je favoriete kruiden binnen handbereik.

Voorraadbakken:
De basis voor elke keuken zijn de voorraadbakken! Deze handige organizers helpen je bij het bewaren en organiseren van voedselproducten of keukenspullen, waardoor je keukenkasten en voorraadkasten netjes en overzichtelijk blijven.


So Clever in jouw winkel?
Neem dan nu contact op met [email protected]

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen