Aanrecht rekjes

Aanrecht rekje voor een opgeruimd aanrecht 

Met een aanrechtrekje maak je de keuken niet alleen handiger, maar ook gelijk mooier. Met de aanrecht organizers van So Clever kun je meer ruimte creëer op je aanrecht. Kies ervoor om het rekje neer te zetten op je keukenblad en te stapelen tot gewenste hoogte, of hang het aanrechtrekje op aan een keukenkastje om zo meer plek voor keukengerei te maken. Door de luxe uitstraling van sommige rekjes zul je het geen eens meer aanzien als een organizer, maar meer als decoratie voor in de keuken.

Diverse spullen opruimen met behulp van een aanrecht rekje

Hoe houd je je aanrecht netjes? Met een aanrechtrekje kun je enorm veel soorten keukenspullen opruimen, zonder dat je keukenblad er rommelig gaat uitzien. Voortaan kun je servies opbergen op het aanrecht door pannen boven elkaar te stapelen, borden horizontaal in een rekje te zetten of kopjes aan speciale haakjes te hangen. Hierdoor bespaar je weer ruimte in je keukenkastje, waar dan weer andere voorraadspulletjes in kunnen staan. Maar ook hebben we een kruidenrek voor het aanrecht met meerdere lagen zodat je al je favoriete kruiden makkelijk bij de hand hebt tijdens het koken.

Kies jouw perfecte keukenstijl

Natuurlijk is iedere keuken en dus ook ieder aanrecht anders. Daarom hebben we gelukkig aanrechtrekjes van heel veel verschillende merken en in meerdere soorten materialen en kleuren. Breng een landelijk tintje aan in jouw keuken door een aanrechtrekje uit de Tosca collectie van Yamazaki te kiezen. Die organizers zijn gemaakt van stevig staal met een leuk houten detail. Of ga voor een stevig metalen rek uit de Black Edition of Copper edition collectie van het merk Metaltex die beiden een enorm luxe uitstraling geven aan je aanrecht. Voor een houten rekje bevelen we je de aanrecht organizers van Five aan. Wil je het liefst alles simpel en wit, dan kun je bij de witte Metallo collectie van Confortime kijken.

De gehele keuken aanpakken met So Clever

Heb je je servies en kruiden inmiddels netjes opgeborgen met een aanrechtrekje, dan hebben we ook nog andere keukencategorieën met fijne opbergers. Zo kun je ook je snijplanken, messen en keukenpapier op het aanrecht kwijt. Heb je geen specifieke keukenspullen die je moet opruimen, maar wil je wel meer ruimte op het aanrecht dan adviseren we je om een draaiplateau aan te schaffen. Daar kun je van alles in opruimen, van keukengerei tot aan kleine voorraadpotjes en blikjes. Kijk rustig tussen deze categorieën en vind jouw perfecte keukenorganizer. Hulp nodig? Er staan genoeg opbergtips voor je klaar.