Dé basic opbergproducten die onmisbaar zijn in je huishouden

21 September 2021
door So Clever

Door al die opbergproducten in verschillende soorten en maten zie je soms door de bomen het bos niet meer. Sommige opbergproducten zijn specifiek ontworpen om bepaalde items ermee op te bergen, zoals organizers om je sieraden aan op te hangen, een rekje voor in de douche of het bad, of organizers voor flessen of blikjes in de koelkast. Maar als je gaat beginnen met het organizen van je huis, wat zijn dan de opbergproducten producten waar je écht niet mee zonder kan? Deze opbergtips helpen je op weg om de juiste 'basic' organizers uit te kiezen die voor elk huishouden geschikt zijn.

 

Voorraadpotten

Voorraadpotten zijn misschien dé perfecte producten om aan het organize-proces mee te beginnen. Hiermee houd je je etenswaren langer vers, heb je meer overzicht over hoeveel je nog in huis hebt, en voorkom je rommelige keukenkastjes waar halflege verpakkingen van bijvoorbeeld pasta en rijst rondslingeren. Voorraadpotten kun je ook goed gebruiken voor andere losse items zoals koffiecups, vaatwasser tabletten of pods voor in de wasmachine. 

Transparante opbergbakken

Transparante opbergbakken zijn onmisbaar om producten in te bewaren per categorie. Ze kunnen in iedere ruimte gebruikt worden: in de voorraadkast om restvoorraad in te bewaren, in de keuken om keukenbenodigdheden in op te bergen, in de badkamer om verzorgingsproducten te categoriseren, de mogelijkheden zijn eindeloos! De transparante opbergboxen van The Home Edit zijn bijvoorbeeld ideaal om te mixen en matchen, omdat je ze op verschillende manieren op elkaar kunt stapelen. Ook de Kitchen Binz collectie van iDesign bevat transparante opbergbakken in veel verschillende formaten. Door het handvat zijn ze gemakkelijk uit een kast te halen, maar ook zijn ze perfect om een handige lade-indeling mee te maken.

 

Draaiplateau

Het draaiplateau: er is altijd wel een ruimte waar deze goed van pas komt en waardoor alles er tiptop  georganiseerd uitziet. In je badkamerkast voor verzorgingsproducten bijvoorbeeld, of in je keukenkast voor kruiden of andere veelgebruikte items. Zo hoef je nooit meer lang op zoek te gaan naar dat éne flesje die je nodig hebt.



 

Opbergboxen met deksel

Ook zo eentje waar je niet omheen kan: opbergboxen of -manden met deksel. Deze zijn vooral handig voor spullen die je net wat minder vaak gebruikt. Handig voor het opbergen van kleding of backstock. Plaats er een label op, en je weet precies wat je in welke box hebt opgeslagen. De transparante opbergboxen van Orthex zijn beschikbaar in veel verschillende formaten, maar mocht je liever je spullen niet in het zicht hebben, kun je ook bijvoorbeeld gaan voor witte of grijze opbergmanden met deksel. 

 

Ladebakjes

Als je lades niet goed zijn georganiseerd, worden het al snel rommellades. Bij het beginnen van het organiseren van je huis, staan je lades daarom waarschijnlijk hoog op het lijstje om aan te pakken! Naast het gebruiken van een bestekbak in de besteklade, kun je voor de andere lades met ladebakjes of ladeverdelers aan de slag. Gebruik bijvoorbeeld de transparante ladebakjes van iDesign om de items in je lade te categoriseren, of de bamboe ladebakjes van Five®. Voor diepere lades kun je ook gebruik maken van transparante opbergbakken, die eerder in deze opbergtip zijn genoemd! 

 

Meer opberginspiratie? Lees ook onze organize hacks die je dagelijkse routine makkelijker maken.

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen