Opbergtips: slim op reis, welke reis je ook maakt

8 Juli 2021
door So Clever

Heb jij je vakantie al geboekt? Of je dit jaar nou op stedentrip of op strandvakantie gaat, voor elke soort vakantie helpen wij je op weg met handige opbergtips. 

 

Tips voor de citytripper

Lekker slenteren, van terras naar terras hoppen en nieuwe plekken ontdekken; wat kan een citytrip toch heerlijk zijn. Je citytrip zal ongetwijfeld niet veel langer dan een week duren, dus wil je van je tijd optimaal gebruik maken. Tijd voor het uitpakken van je koffer heb je dus niet. Geen nood! Want deze organizer hoef je alleen maar even uit te vouwen, waardoor je van je koffer direct je kledingkast maakt! Ideaal! Extra tips: zorg ervoor dat je je kleding opvouwt op de KonMari methode om ruimte te besparen. Schaf een reisset met kleine flacons aan voor je vloeistoffen, zodat je aan je handbagage koffer genoeg hebt! 

 

 

Tips voor de avonturier 

Ben jij meer van de natuur opzoeken? Of ben je van plan veel actief erop uit te gaan? Of je nou van hiken houdt of van rotsklimmen, de packing cubes zijn hiervoor ideaal geschikt. Voordat je op reis gaat categoriseer je je verschillende soorten kleding in de verschillende cubes, waardoor het voor jou bijvoorbeeld makkelijk is om snel een cube mee te nemen in een andere tas, bijvoorbeeld wanneer je switcht van je backpack naar je daypack. Wanneer je uit een backpack leeft zijn de cubes bijna noodzakelijk, omdat het zo toch overzichtelijk blijft en je nog steeds je items terug kunt vinden. Een reisportemonnee kan hier ook een fijne toevoeging zijn, waarbij je in ieder geval zeker weet dat je paspoort, belangrijke papieren en vreemde valuta netjes bij elkaar opgeborgen zijn. 

 

 

Tips voor de zonaanbidder 

Verblijf jij liever op een all-inclusive resort met heerlijk eten, waar je je tijd het liefst heel de dag doorbrengt op een ligbedje? We got you covered! Op deze vakanties is het juist ontzettend leuk om je in de avonden lekker op te tutten en aan te kleden. Deze reisetui van stackers houdt zo bijvoorbeeld al je sieraden bij elkaar, maar zorgt er wel voor dat je sieraden niet met elkaar in de knoop komen. Je kan de organizer zo ook meenemen naar het strand of het zwembad, waar je je sieraden netjes kunt opbergen voordat je gaat zwemmen.

 

 

Tips voor de auto reiziger

Niet met het vliegtuig dit jaar maar met de auto? Om je autovakantie vlekkeloos te laten verlopen hebben wij wat handige auto organizers! Zo is er de autoprullenbak, of bijvoorbeeld een handige hoofdsteunhaak! Om je voedsel vers te houden in de auto zijn onze vershoudklippen natuurlijk ook onmisbaar.

 

 

Tips voor de kampeerder

Ga je lekker naar de camping? Of je nu aan ‘glamping’ doet in een luxe bungalow, of echt die hard in een tent gaat overnachten, deze ophangbare toilettas komt altijd van pas! Zeker wanneer je niet veel ruimte in de badkamer hebt om je spulletjes neer te zetten. Wanneer je geen kast hebt zijn de packing cubes natuurlijk ook ideaal, zeker deze speciale packing cube voor ondergoed

 

 

Tips voor de thuisblijver 

Blijf je lekker thuis? Ga dan aan de slag met je koelkast en vriezer, zodat je kan genieten van heerlijke home-made ice tea's en andere home made creaties. Juist nu in je vakantie heb je de tijd om dat ene irritatiepunt in huis aan te pakken, of dit nu je rommellade, kledingkast of voorraadkast is. In deze blog lees je welke 5 opbergprojecten in huis je binnen 30 minuten gedaan hebt!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen