Kruiden opbergers

Kruiden opbergers gebruiken

Met al die potjes, bakjes en zakjes in huis is handig je kruiden opbergen vaak nog een hele opgave. Onoverzichtelijke bakjes en rijen aan strooipotjes zijn vaak het resultaat. Ben jij net lekker aan het koken en word je gek van het doorzoeken van jouw voorraad aan kruiden? Weet je in een opruimbui niet hoe al die kruiden handig kunt opbergen? Dan heeft So Clever gelukkig tientallen verschillende producten waarmee kruiden opbergen in kastjes, lades en op het aanrecht een stuk aangenamer wordt. Wij helpen je graag met het vinden van de geschikte kruiden organizer voor jouw keuken. 

Kruiden bij de hand op je aanrecht

Heb je graag je favoriete kruiden makkelijk bij de hand tijdens het koken? Dan is een kruiden draaiplateau de perfecte oplossing. Een draaiplateau voor je kruiden is overzichtelijk en je kunt altijd bij al je potjes. Zo is er nooit een potje dat achter de rest is gevallen en zijn al je kruiden binnen handbereik. Hierbij kun je kiezen voor een Lazy Suzan draaiplateau waarop je al je eigen kruiden kunt bewaren. Er zijn echter ook handige kruiden opbergsystemen, zoals het draaibaar kruidenrek inclusief potjes, zodat al je kruiden in dezelfde potjes in het draaiplateau zitten. 

Kruiden organizers in een kleine keuken

In een kleine keuken kan het een hele uitdaging zijn om al je kruiden goed op te bergen. Daarom hebben wij bij So Clever tientallen producten die jou helpen bij het zo efficiënt en netjes mogelijk ordenen van jouw kruiden, ook bij een kleine keuken. Een efficiënte manier om ruimte te benutten, is door het gebruik van een kruidenrek wand. Hang deze aan de binnenkant van een kastje of gewoon aan de muur. Hierbij heb je geen extra ruimte in je kastje nodig en heb je wel overzichtelijk je kruiden bij de hand. Heb je weinig kastruimte, maar wel een lade die moeilijk te gebruiken is?. De kruidenrek voor in een lade van o.a. Youcopia, iDesign en Joseph Joseph zijn speciaal ontworpen met dit doel. Dat scheelt zoeken, frustratie en tijd!

Overzichtelijke oplossingen voor kruiden

Een van de grootste problemen waar tegenaan kunt lopen bij het opbergen van kruiden, is dat het moeilijk te zien is welke kruiden je hebt en waar de kruiden zijn die je zoekt. Een overzichtelijke kruiden organizers is daarom essentieel. Netjes kruiden opbergen kan bijvoorbeeld op één van onze kruidentrappen die je in je keukenkastje of op het aanrecht kunt plaatsen. De tribunes zijn uitschuifbaar en dus heel makkelijk aan te passen aan de grootte van jouw keukenkastje. Door de hoogteverschillen blijft jouw hele kruidenvoorraad zichtbaar in de keukenkast. Wanneer je kruiden hebt in zakjes in plaats van potjes heb je een andere oplossing nodig. Kruidenzakjes organiseren doe je met een van onze handige sorteerbakjes. Deze zijn vaak aan te passen aan jouw wensen om iedere vorm zakje op te bergen. 

Een stijlvolle maar praktische kruiden organizer

Wij vinden dat opruimen in stijl kan, zo ook het ordenen van je kruiden. Kruiden opbergen doe je op een stijlvolle manier door je kruiden in glazen potjes te doen die bij elkaar passen. Kruidenpotjes geven meteen een opgeruimde uitstraling doordat je niet verschillende kleuren en drukke labels hebt. Om het vervolgens helemaal af te maken, kun je deze potjes ook nog in een kruidenrek zetten. Zo heb je strak en overzichtelijk al je kruiden opgeborgen. Kies jij voor een klassiek design van bijvoorbeeld iDesign of Tomado, of geef jij de voorkeur aan een modernere, strakkere kruidenhouder?

Naast het perfecte kruiden opbergsysteem hebben we natuurlijk nog veel meer andere keuken organizers!