Handige cadeautips voor tijdens de feestdagen

12 November 2020
door Paulien

Opruimen: het is misschien niet de meest feestelijke activiteit. Toch kan opruimen heel erg leuk zijn en zeker met behulp van gave organizers en opbergers. Heb je nog geen kerstcadeau inspiratie of zoek je nog naar leuke sinterklaas cadeau ideeën, dan ben je bij So Clever aan het goede adres. Deze opbergers zijn de perfecte cadeautips voor de feestdagen van 2020. 

Cadeautip 1: Voorraadbussen Joseph Joseph

Voorraadbussen als cadeau geven? Echt wel! Deze voorraadbussen van Joseph Joseph zijn namelijk niet alleen heel handig in gebruik, maar staan ook nog eens ontzettend luxe in je keuken. De vershouddozen hebben verschillende afmetingen en daardoor kun je allerlei soorten producten erin kwijt zoals pasta of losse theezakjes. Een super leuk sinterklaas cadeau voor iemand die graag in de keuken staat of misschien wel voor iemand met een nieuwe woning.
Extra tip: vul de voedselopbergers met sinterklaas snoepgoed of kerstkransjes als klein extraatje!

Voorraadpotten


Cadeautip 2: Marmeren organizers

De marmertrend is niet meer weg te denken. Van wastafelbladen tot aan kleine bijzettafeltjes; alles is van marmer. Een geweldige cadeautip voor tijdens de feestdagen is dan ook één van deze make-up organizers met een marmerlook. Geef deze luxe badkamer accessoires als kerstcadeau aan je vrouw, vriendin, moeder of dochter. Of houdt ‘m stiekem voor jezelf...!
Extra tip: combineer de marmeren opbergers en maak er een cadeauset van.

Marmeren opbergers


Cadeautip 3: Sleutelrekje

Een sleutelrekje is een leuk kerstcadeau voor hem én haar. Waarschijnlijk heeft niemand het sleutelrek daadwerkelijk op zijn of haar verlanglijstje staan, maar geloof ons; ze gaan wel héél blij zijn met deze opberger! Want hoe fijn is het om één centraal punt in je hal te hebben en nooit meer gehaast te moeten zoeken naar je sleutels nét voordat je weg moet. En deze sleutel organizer is nog eens extra handig door het postbakje wat boven de wandhaken hangt. Voor de echte chaoot in het gezelschap kan je er een grappig gedichtje bij schrijven als je besluit de wandorganizer als Sint kado te geven.
Extra tip: stop alvast een leuke (kerst)kaart in het postbakje of geef er een leuke sleutelhanger bij cadeau!

Sleutelrekje


Cadeautip 4: Badplank

Klaar met het geven van een tube douchegel of een lekker zeepje? Ga voor deze badplank van Yamazaki en verras iemand met een origineel cadeau. Want waarschijnlijk denk je bij deze badtafel niet aan opruimen, maar in werkelijkheid ben je netjes aan het ordenen als je dit badrekje in gebruik neemt. En je gunt iemand een extra ontspannen avondje badderen, aangezien alle verzorgingsproducten al op de juiste plek staan.Een perfect cadeau voor kerstmis dus.
Extra tip: Geef er alsnog een lekkere tube douchegel bij, dat kan nooit kwaad!

Badplank


Cadeautip 5: Tablethouder

Het probleem van een rondslingerende tablet kent bijna iedereen wel tegenwoordig. Je weet zelf niet meer waar je het apparaat hebt gelaten of je gaat bovenop één van de iPads van je kids zitten. Gelukkig hoeven dit geen problemen meer te zijn als je de tablethouder van Yamazaki cadeau geeft (of krijgt.) Tegelijkertijd is dit ook nog eens een houder voor de afstandsbediening. Ken je iemand die gek is van elektrische apparaatjes, maar heb je geen budget voor de nieuwste elektronische speeltjes, dan is deze tablet en afstandsbediening houder een handig cadeau.
Extra tip: geef een van onze kabelorganizers erbij cadeau voor bijvoorbeeld de oplader van de tablet.

Tablethouder


Cadeautip 6: Sieraden doos

Als laatste in de rij cadeautips voor de feestdagen staat deze geweldige sieraden doos van UMBRA. Oorbellen of armbanden zijn populaire kerstcadeaus, maar wat dacht je van een mooie opberger voor al die gekregen juwelen. Met dit kerstcadeau ben jij de originele gever van het gezelschap. Het sieradenkistje heeft heel veel verschillende soorten vakjes en laatjes en is zowel ingeschoven als uitgeschoven prachtig om neer te zetten. Je had nooit kunnen bedenken dat opruimen zo mooi kon zijn.
Extra tip: verstop een klein sieraad in één van de laatjes voor een extra grote verrassing bij het uitpakken.

Sieradendoos

Neem een kijkje bij onze cadeau tip pagina voor nog meer gave opruim cadeautjes! En vergeet niet naar beneden te scrollen om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe organizers!

Benieuwd naar nog meer opberginspiratie?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwbrief
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter

Unieke kortingsacties en inspiratie ontvangen?

Schrijf je in voor de So Clever nieuwsbrief. Ontvang exclusieve kortingen, leuke opbergtips, en de nieuwste producten!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen